Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Polacy w Battlefield 3

SuckMyLegO_O

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z początku ignorowałem ten problem i wchodziłem na inny serwer... ale szlag mnie trafia jak kolejny raz widze to:

1373472403-U253647.png

Co o tym myślicie? Aż tacy jesteśmy źli? Czy to przez naszych młodych rodaków w wieku +/- 10 lat? Nie wiem czym takie zachowanie ( ze nie możemy wbijac na niektóre serwery ) jest spowodowane... trochę przykro... nie sądzicie? Wypowiedzcie się jak myślicie.

1377440917-U253647.png

Opublikowano

Mieszkam w Anglii, więc nie mam owego problemu, ale czasami, gdy gram z kolegami to wyskakuje im owy błąd.. Z resztą nie rozumiem.. Czasami jak sobie gram na serwerach to ci z innych krajów zachowują się gorzej niż Polacy, a mimo to sobie biegają jak chcą i gdzie chcą, ale cóż.. Będzie więcej graczy na Polskich serwerach - chociaż sam błąd jest krępujący.

Opublikowano

I znowu... przed chwilą 1373478282-U253647.png uparli się na nas ;_______; Ale w League of Legends jest to samo, tez się lepiej nie przyznawać, że z Polski...

1377440917-U253647.png

Opublikowano

Wreszcie jesteśmy mistrzami Europy....... na PS3 ;)

Tak w ogóle to na PS3/PC/X360 porobiły się jakieś dziwne zakazy typu - dont use igla, shotguns itp.

Tabciogaraj.png

ps3_10.png - ps4_10.png - psvita_10.png
Zajmuję się sprowadzaniem różnego rodzaju towarów z Chin. Potrzebujesz pomocy? Pisz!

Opublikowano

Niestety... Gimbasiarnia robi swoje... Zero kultury to wywalają nas z serwerów.

Dlatego ja nawet nie gadam na chacie chyba że tylko i wyłącznie po angielsku :)

CPU : Intel i5 4670k //  GPU : Gigabyte 270x Windforce3X // PSU : Ocz Fatal1ty550w  // CASE :  Regnum L50  // MOBO : B85-G43  // RAM : 8GB DDR3  HDD : Seagate 1 TB , Samsung 1 TB     

Opublikowano

Nie rozumiem czemu mówisz że to wina "gimbasiarni" co kolwiek to znaczy. Znam osoby w 1 gimnazjum co potrafią się zachować lepiej od cb...

Popieram, bo czasami i tak bywa.

A no i jakimi mistrzami europy na PS3 jesteśmy?!

Opublikowano

Nie rozumiem czemu mówisz że to wina "gimbasiarni" co kolwiek to znaczy. Znam osoby w 1 gimnazjum co potrafią się zachować lepiej od cb...

A skąd wiesz jak ja się zachowuję?

Piszę tak, bo przeważnie to oni robią burdel w grach, BF3, LoL itd.

Wiem, są wyjątki że lepiej się zachowują.

Opublikowano

a jak sie zmieni battleloga np na DE albo UK to też będzie ten sam problem ? czy to czyta z podstawki gry w jakim języku jest zainstalowana ?

Owego błędu nie miałem praktycznie bo w Niemczech mieszkam

Opublikowano

To Wy nie słyszeliście o TPL?

Profil na BL:

http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl/platoon/2832655241357812402/

Końcem 2012 właśnie pokonali zespół z Niemiec po dogrywce (2:1).

TPL? A co to takiego? xD Jakieś cieniasy pewnie. ;) ONIS UNIVERSE teraz wymiatają nieźle grali w Pradze. A tak właściwie to wam powiem, że takie coś wku*wia, że nie możesz wejść na serwer, bo np. Jakiś gimbus wszedł i wyzywał obcokrajowców po Polsku.. A tak się składa, że oni sporo po Polsku rozumią - osobiście mieszkam w Anglii i chyba cała szkoła u mnie umie powiedzieć "Kur*a, Spierda*aj, Dzi*ka", a co niektórzy jeszcze więcej..

Opublikowano

Polacy (przez samych siebie) mają zrytą reputacje, nie tylko w BF 3 ale też w lolu i pewnie w wielu grach. Poleca nie mieć "PL" w nicku.

461151420292002410470.png
Opublikowano

Polacy (przez samych siebie) mają zrytą reputacje, nie tylko w BF 3 ale też w lolu i pewnie w wielu grach. Poleca nie mieć "PL" w nicku.

Często jak ludzie mają PL w nicku to pierwsze słowa jakie lecą od obcokrajowca to "fucking noob" lub coś w tym stylu.

Opublikowano

Bo Polska to piękny kraj, tylko ludzie Popier..oleni :)

Mieszkając i grając tutaj na niemieckich serwerach , obowiązuje pełna kultura i nikt nikomu żadnego obraźliwego słowa nie powie.

Grając na polskim zaraz zaczyna się wojna na czacie że noby bo grać nie umieją itp dlatego omijam PL servery z daleka bo aż się nie chce grać

Opublikowano

Racja, faktycznie kiedy wejdę na Polski serwer i coś się komuś nie spodoba (np. używam shotgun'a, kiedy nie jest to wbrew zasadom serwera), to zaraz lecą wyzwiska z drużyny przeciwnej. To samo kiedy gra się w trybie hardcore i przez przypadek zabije kogoś ze swojej drużyny. Zazwyczaj (jeśli trafimy Polaka) po powiedzeniu przez nas sry/sorry leci od niego coś w stylu "pierd*l się dzi*ko" i chwilę potem "!punish". Ale co w tym dziwnego? Ostatnio byłem w Saturnie i widziałem 9 latkka (na oko) latającego i wrzeszczącego po całym sklepie z udawanym "karabinem" i mówiącym swojej matce ,żeby mu kupiła "batelfilda trójkę" bo inaczej ją zabije..

viserion.png

Opublikowano

Bo Polska to piękny kraj, tylko ludzie Popier..oleni :)

Mieszkając i grając tutaj na niemieckich serwerach , obowiązuje pełna kultura i nikt nikomu żadnego obraźliwego słowa nie powie.

Grając na polskim zaraz zaczyna się wojna na czacie że noby bo grać nie umieją itp dlatego omijam PL servery z daleka bo aż się nie chce grać

Hehe Niemcy "kulturę w zabijaniu" mają chyba wpisaną w geny -.-

@Nie pamiętam nicku, bo po twojej wypowiedzi nie jest warty jego zapamiętania

Co do gimbusiarni to sam właśnie pokazałeś jaki jesteś dorosły i dobry.

Sam nigdy nie miałeś swoich nastu lat, ty po prostu się urodziłeś mając już 40 na karku -.-

Co do twojej "gimbusiarni" to oni się potrafią nieraz lepiej zachować od was wszystkich razem wziętych, tylko taka prowokacja "hahah gimbus chodź go pociśniemy" a potem wypieranie się wszystkiego robi swoje...

Jak dla mnie nie ta cała "gimbaza" jest problemem, a pedałówa, bo dzieci, co nawet 10lat nie mają a grają w bf to już jest jebutna przesada, ja się pytam gdzie są rodzice -.-

436951440626370320491.png

Opublikowano

Co prawda to prawda ale niekeidy na niemieckich serwerach czasami też zdażają się tacy ludzie tylko że nie ma tam tej kłutni jak jeden napisze że jest nobem reszta to olewa a polak bedzie zaraz wdawał ięw dyskusje ze wszystkimi i zawsze kończy się na jednej wielkiej kłutni, tutaj jet tak że jak jakis nob coś napisze to oleją go z góry na dół aż sam się zamknie bo mu będzie głupio.

Opublikowano

ja się pytam gdzie są rodzice -.-

Dzieci są pieszczone za mocno :) Olewanie, rodzice mają kase i kupują co chcą więc zachowują się jak się zachowują.

Opublikowano

Taka jest po prostu polska młodzież i tego nie zmienisz. Ich serwer ich zasady, a są też serwery na których np. Polacy nie wpuszczają Niemców lub odwrotnie :)

1373794396-U336505.png

Opublikowano

Taka jest po prostu polska młodzież i tego nie zmienisz. Ich serwer ich zasady, a są też serwery na których np. Polacy nie wpuszczają Niemców lub odwrotnie :)

Jeszcze się z takim nie spotkałem. :) Może i taka młodzież, ale.. Mogli by trochę ogarnąć się, nie? W sumie ogółem Polacy to porywczy naród.

Opublikowano

Jak kktos gra na serwerach hardcore np. na kanalach tdm to wiecie jak tam jest, rzucasz granat w kontenery i sie modl zeby jakis polak z Twojego teamu w niego nie wbiegl bo sie zacznie pluc, ze w niego celowales -.- Nie wiem skad to sie bierze...

1377440917-U253647.png

Opublikowano

Jak kktos gra na serwerach hardcore np. na kanalach tdm to wiecie jak tam jest, rzucasz granat w kontenery i sie modl zeby jakis polak z Twojego teamu w niego nie wbiegl bo sie zacznie pluc, ze w niego celowales -.- Nie wiem skad to sie bierze...

Co do rzucania tych granatów to ja za przeproszeniem gram z debilami.. Rzucam granat w określony kontener, a za chwilę mija mnie mój ziomek z teamu i jak głupek wbija się prosto w ten granat i pada.. I tu też fakt, bo co niektórzy to się nieźle plują. (PL)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...