Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] CubeWorld vs Minecraft

DjDaamian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jak myślicie czy CubeWorld będzie tak popularny jak minecraft ? Czy może go pobije ? Piszczie w komentarzach co o tym myślicie . Ja mysle ze bedzie również popularne jak minecraft jak wyjdzie pełna wersja a nawet będzie na tyle dobra by pobic dzieło mojanga ;) CubeWorld jest fajniejszy jak dla mnie ale to oczywiście moje zdanie. Tylko te lagi ... ale to alpha i nie jest zoptymalizowana.

CubeWorld przebije minecrafta tyle odemnie xD

signature5y.png

Opublikowano

a w Majnkrafcie ile było? mody które dawały Ci Wszystkie przedmioty, konsola, wszystko miałeś.
Niema gry bez bugów/ cheatów. szczególnie w fazie alpha w której testuje się większość rzeczy, a nie dba o jej "bezpieczeństwo".

Nie będę porównywać gotowego produktu z czymś co nawet teoretycznie może nie wyjść.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Ja nie przypominam sobie cheatów w MC za czasów alphy ... Zręsztą w MC grając na serwach masz jakby to powiedzieć nową postać. A tu grając na serwerze możesz wbić przezaje*istą postacią i tyle ^^

Opublikowano

inv edit do mc był już w 2010 roku ( nie pamiętam do kiedy był w alphie) I pamiętaj że w MC od razu multi nie było. Przez dłuuuuuuugi czas był wyłącznie single. Tutaj multi masz od razu. coś kosztem czegoś.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Jeszcze niczego nie można osądzać że CW będzie lepsze od Minecrafta. To dopiero wstępna wersja i wiele jeszcze zostanie dodane/naprawione.

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

Zakupiłem grę, jest dosyć ciekawa. Ciekawe jest to, że tą całą grę stworzył jeden człowiek. Myślę, że z czasem bedzię to coraz bardziej popularne.

Opublikowano

Nie ma co porównywać, Cube World przebija minecrafta bo mc to pseudo-rpg. No ale wiadomo, nie można tu budować więc dla fanów budowania kiszka :P

Opublikowano

Zakupiłem grę, jest dosyć ciekawa. Ciekawe jest to, że tą całą grę stworzył jeden człowiek. Myślę, że z czasem bedzię to coraz bardziej popularne.

Nie do końca jeden człowiek, tylko małżeństwo.

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

MC jest już od dawna , więc nie ma co porównywać cube world dopiero wersja alpha a w mc już jest nasrane tych aktualizacji że głowa mała.

Opublikowano

Mojm zdaniem WC zdecydowanie pobije minecraft ja sobje pobrałem pirata bo niema chyba możliwości zakupu i gra mnie wciągneła już dla mnie jest lepsza o co dopiero będzię jak będzie pełna wersja a propo

jagby odjąć budowanie i niszczenie terenu i dodać 3D to gra kojarzy mi się z terrarią. :)

76561198063234165.png

Opublikowano

Minecraft kiedyś to był naprawdę fajny sandbox, teraz jest to pseudo-rpg z dodatkiem takim że można stawiać i usuwać klocki :mellow:

Opublikowano

Eh...

Ludzie, głupoty pie*******....

w CW można niszczyć teren bombami, po za tym tutaj można własną broń stworzyć (np. różdżka w kształcie "penisa")

CW ma dużo większy potencjał niż MC

76561198044975849.png

Best Member

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...