Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Battlefield 3 Problem

kacper2134

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem z odpaleniem BF3. Wszystko ładnie wchodzi na battleloga, biorę serwer, a tu nagle taki błąd ,,Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'kapeciooo122' (for 0 minutes) ... RESTRICTION: Service Communication Failure: PnkBstrA.exe'' .

Wie ktoś o co chodzi lub jak rozwiązać ten problem?

Opublikowano

Zainstaluj lub go zaaktualizuj

CPU : Intel i5 4670k //  GPU : Gigabyte 270x Windforce3X // PSU : Ocz Fatal1ty550w  // CASE :  Regnum L50  // MOBO : B85-G43  // RAM : 8GB DDR3  HDD : Seagate 1 TB , Samsung 1 TB     

Opublikowano

Zainstalowałem, zaaktualizowałem, lecz gdy BF3 się włączy jest biały ekran, na battlelogu pisze ,,playing'' a ja czekam około pięciu minut i nic.

Opublikowano

Spróbuj naprawić instalację w Origin

1.Otwórz Origin

2.Kliknij prawym klawiszem myszy na BF3

3.Wybierz ,,Napraw Instalację"

4.Czekaj

5.Spróbuj ponownie uruchomić BF3

CPU : Intel i5 4670k //  GPU : Gigabyte 270x Windforce3X // PSU : Ocz Fatal1ty550w  // CASE :  Regnum L50  // MOBO : B85-G43  // RAM : 8GB DDR3  HDD : Seagate 1 TB , Samsung 1 TB     

Opublikowano

Pisałem do supportu angielskiego, ponieważ tam jest tak jakby czat i można rozmawiać z nimi normalnie na żywo. Gdy ciągle rozmawiałem, oni szukali problemu sam mi się naprawił ten błąd, bo miałem to samo. Spróbuj napisać do angielskiego supportu, u nich jest lepiej bo czat jest, a u nas polski support to tylko e-mail :)

Opublikowano

Jeszcze jest opcja reinstalacji gry , jeśli masz słabe łącze to skopiuj Folder Uptade gdzie indziej , usuń grę , zainstaluj grę z płyty , po instalacji wklej Folder Uptade tam gdzie był

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...