Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Celne drzewko

ElortGhost

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaką następną linię zrobić która będzie celna i szybkostrzelna.Moje czołgi w garażu JagPz IV, Kv 1s , t50 , Elc amx, pz IV Schulmaltreumm

30126291200233959386.png

"Nie znasz się to wypier*alaj" -Kubon 2k16

Axetiv0 - Jedyny Buk Jhina

Opublikowano

Hmm, brytyjczycy tacy są, ale X tier to już jest anty to, co ty chcesz. Zerknij na rosyjskie, a szczególnie niemieckie średnie.

76561198018588473.png
Opublikowano

Hmm, brytyjczycy tacy są, ale X tier to już jest anty to, co ty chcesz. Zerknij na rosyjskie, a szczególnie niemieckie średnie.

Ty sie lepiej puknij w (Cymbał) XT Niby Anty ?! Chyba cie naprawdę poj.... 10T Ht Ma z dodatkami celownik non stop skupiony nawet w ruchu (Prawie) A strzały są tak celne ze z odległosci 500 m Trafisz idealnie w miejsce ... To samo sie tyczy medów brytyjskich . Jedynie niszczyciel XT jest niezbyt celny

:No sory ale jak widze jak ktoś wypisuje głupstwa w dodatku doszedł tylko do 5T tej nacji czy tam dalej lub grał tylko na testowym i pisze takie głupoty to mnie aż krem zalewa ...

Opublikowano

Ty sie lepiej puknij w (Cymbał) XT Niby Anty ?! Chyba cie naprawdę poj.... 10T Ht Ma z dodatkami celownik non stop skupiony nawet w ruchu (Prawie) A strzały są tak celne ze z odległosci 500 m Trafisz idealnie w miejsce ... To samo sie tyczy medów brytyjskich . Jedynie niszczyciel XT jest niezbyt celny

W patchu 8.6 każdy pojazd jest celny (tylko nie arty) Ja tam snajpie sobie KW-2 i jest 90% Trafionych strzałów w bitwie.

Annony_sygn_bySFG_01a.jpg

Syga by SofarGone

Opublikowano

Naucz się prostaku szanować czyjeś zdanie a nie od razu wyzywasz. Co do twojego pytania to myślę że brytyjskie niszczyciele, są celne ale nie mają zbyt dużych obrażeń lub spróbuj sił w lekkich lub średnich też są w miarę celne. :)

Tu możesz sobie sprawdzić i wybrać samemu którymi będzie ci się lepiej grało http://www.wotdb.info/#country=ussr.

Zerknij na lekkie/średnie radzieckie.

Never give up on a dream !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...