Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Socrecery

AboosterS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hej, czy ja się doczekam tu jakiegoś konkretnego opisu drzewka dla socrecery ? tzn wszystkie trzy summoning itd. a najgorsze jest to ze gdzieś to widziałem i nie wiem czy tu czy gdzieś indziej, siedzę nad tym już od 2 dni i nie mogę, czemu wtedy se tego nie spisałem ?

proszę pomóżcie...

Opublikowano

wejdz na youtube, wpisz 'sorcery dps (lub healer) loadout' i masz gotowca podanego na tacy... ewentualnie w takich kwestiach zawsze pomaga wyszukiwarka google :)

z tego co zauwazylem dla healera:

circle of protection, invocation of renewal, soul well, rejuvenate, boon of souls, transcendence.

mozesz zamienisc boon of souls na watchera - zalezy od instancji ktora zamiaezasz robic...

Opublikowano

wejdz na youtube, wpisz 'sorcery dps (lub healer) loadout' i masz gotowca podanego na tacy... ewentualnie w takich kwestiach zawsze pomaga wyszukiwarka google :)

z tego co zauwazylem dla healera:

circle of protection, invocation of renewal, soul well, rejuvenate, boon of souls, transcendence.

mozesz zamienisc boon of souls na watchera - zalezy od instancji ktora zamiaezasz robic...

dzięki za podpowiedź, o youtube nie pomyślałem, mimo wszystko dobrze by było żeby ktoś opisał te 3 "drzewka" i podpiął to pod resztę poradnika który tu już jest. Zaczynam zdawać sobie sprawę że wybrałem trudną drogę rozwoju w DC, bo ICE i FIRE to na porządku dziennym, ale spoko, lubię wyzwania i moja satysfakcja bedzie x 2 kiedy zacznę rządzić jako socrecery :)

Opublikowano

szczerze mowiac, jezeli myslisz o graniu support role, jaka jest healer sorcery, to wybrales dobrze - sorcery jest bardzo dobrym healerem w tej grze + gra sie nim nadwyraz przyjemnie.

jezeli jednak chcesz grac jako dps to moim osobistym zdaniem wybrales najgorszy z dostepnych powerow. niestety sorcery nie wykreca juz tak szalonych wynikow jak kiedys - jezeli chcesz zadawac naprawde dobry damage to pomysl nad rozpoczeciem gry od nowa na innym powerze (mental, gadget, hard light - gra latarnia jednak wymaga zakupu dlc)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...