Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Gra

Kenonim

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Został zwiększony exp za misje 1-55lv (bardzo szybko się wbija).

LoD jest codziennie od 16:00 do 17:00.

Dużo rzeczy i zmian jest (głównie) w NosMarkecie.

Znacznie spadają ceny unikatowych petów.

Ludzie raczej się nie zmienili, nadal jest faworyzacja.

Zagraj, sam zobaczysz czy warto xD.

Opublikowano

dodam jeszczczę że sporo graczy odchodzi z nostale lecz ciągle możesz zobaczyć pełne nosville a administracji coraz bardziej zależy na ND niż na graczach :)

Opublikowano

@2Up Tobie coraz bardziej zależy na hejcie a nie na miłym graniu :)

Znaleźć teraz fam której nie chodzi o LoD to graniczy z cudem. Jest sporo ludzi którzy potrafią grać *fair-play* ale są też złodzieje (No niestety). Ludzie też są mili a jeżeli chodzi o pvp na lvl'ach 70 to prościzna bo teraz 70lvl to gracze z niską repką i niską wiedzą o grze. Brak eq i jakiegokolwiek skilla. Ludzi jak mrówków więc znajdziesz kogoś do gry :)

Opublikowano

@up

mi się ciągle mile gra chociaż gram już dość sporooooooo ale wiesz taka prawda że coraz bardziej administracji zależy na ND niż na graczach do gry warto wrócić chociaż nie wiadomo co będzie z tą przyszłością nostale ale grać tak owo warto sam nie dawno wróciłem do gry i gram nową postacją :)

Opublikowano

@up

mi się ciągle mile gra chociaż gram już dość sporooooooo ale wiesz taka prawda że coraz bardziej administracji zależy na ND niż na graczach do gry warto wrócić chociaż nie wiadomo co będzie z tą przyszłością nostale ale grać tak owo warto sam nie dawno wróciłem do gry i gram nową postacją :)

Administracja nie ma nic wspólnego z NosMarketem... Oni zarządzają grą. GF Wykupił prawa od Entwella. Kolejność wprowadzenia w NosMarkecie wygląda tak , że GF wykupuje różne pierdółki od Entwella i wprowadza to do NM. Administracja tylko tym zarządza.

@ Top

Jak masz cienki portfel kolego to nie masz co pobierać. Gry MMO RPG to czysta komercha , a NT nie jest wyjątkiem.

http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227#history

Profil sławnego Kaszy - Adolfa Hipstera. Zmienił nick bo był jednym z najsławniejszych BoLowców. Jak widać wszystkie gry to praktycznie APC. Pare dni nie ma BoLa i kaszce się troszku spadło ale dszelendszer będzie.

Opublikowano

@up

niestety nie zgodzę się z toba w nostale da się zarobić jeżeli masz tylko czas i chęć grania myślisz że co ja nie wydałem ani jednego nosa na tą moją nową postać a zarobek to płachostka tylko jak mówię jeżeli masz czas i różnego typu pomysły resell lub robienie nubków i wbijanie tartaku lub jak kto woli robić konta 30lvl więc jeżeli masz czas i chęci możesz osiągnąć wszystko :)

Opublikowano

Według mnie nie opłaca się grać, bo większość rzeczy jest w NM, oraz odchodzi baardzo dużo osób. Jak byś już miał grać to polecam s3 Finesia sam się tam przeniosłem i jest lepiej.

SZUKAM OSOBY, KTÓRA MOGŁABY WYKONAĆ SYGNATURĘ DLA MNIE Z OROCHIMARU!

Opublikowano

@up

niestety nie zgodzę się z toba w nostale da się zarobić jeżeli masz tylko czas i chęć grania myślisz że co ja nie wydałem ani jednego nosa na tą moją nową postać a zarobek to płachostka tylko jak mówię jeżeli masz czas i różnego typu pomysły resell lub robienie nubków i wbijanie tartaku lub jak kto woli robić konta 30lvl więc jeżeli masz czas i chęci możesz osiągnąć wszystko :)

To zrób tuta i nam o tym opowiedz. Ja się dorobiłem dawno temu na zbieraniu pachnącej trawy , kiedy można było ją sprzedawać.Trzeba korzystać na czasie. Zarobiłem na czysto ok . 7kk na piórkach wtedy kiedy ich cena zwiększyla się o 15k. To było przed wprowadzeniem SP6. Zarobiłem tylko i wyłącznie jak wcześniej wspomniałem na czasie. Jeżeli masz inne , magiczne sposoby zarobku to nam je zdradź.

@Top

Wracając dodam jeszcze ze gra nie jest tak strasznie komercyjna. W wielu grach typu RoM nie dasz rady nie wpakowywując nic w gre - stać się kimś. NosTale jest grą banalną i wiele do szczęścia nie potrzeba. Jak cały dzień np. będziesz dropił piórka i wkładał do magazynu to w tydzień z 2-3 stacki będziesz miał. Trzeba czasu , cierpliwości i wytrwałości.

http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227#history

Profil sławnego Kaszy - Adolfa Hipstera. Zmienił nick bo był jednym z najsławniejszych BoLowców. Jak widać wszystkie gry to praktycznie APC. Pare dni nie ma BoLa i kaszce się troszku spadło ale dszelendszer będzie.

Opublikowano

@up

np robienie tartaku myślisz że to taka błaha sprawa wspomagając się cheatem można zarobić na luzie 10kk w jakiś czas zależy ile masz kont 21+ jeśli masz nubki a robienie nubków to czas ja mam sporo kont 21+ od jakiegoś tygodnia jeszcze mnie nie zbanowali na żadnym bo mam dobrego cheata który nawet jak zrobić 20x5 pod rząd nie dostaniesz bana na dodatek robię u swojego nubka tartak więc dostaje gwarantowane 40 FM z jednej osoby jeszcze on coś zdobędzie czyli nubek który u niego robi to wszystko będzie jakieś 40 + 18 <-----tu zależy czasami 16 14 = więc około 58 FM z jednej osoby FM na avalonie selam po 6k czyli 58 to jakieś 348k dziennie na jednym nubku a mam ich jak mówiłem sporo ostatnio sellnołem 99x7 FM dało to jakiś 4,1kk zarobku w krótki okres czasu :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...