Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]ja.

BR3NDzik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Uber napisał temat z moją sprawą, więc nie zostawię już tego.

Chodzi o to, że zabrano mi vipa, a potem moderatora i redaktora. Chciałbym chociaż jakieś info dlaczego i czy mogę składać aplikację, przechodzić rehabilitację czy coś. Próbuję się już skontaktować z administracją od tygodnia, lecz bez skutków. Proszę chociaż o możliwość złożenia aplikacji na redaktora, bo inaczej ten projekt upadnie, a do tej pory odnosi coraz większe sukcesy. VIP'a nie chcę, bo dla mnie ta ranga jest bezużyteczna. Pragnę tylko tego co napisałem wcześniej i przywrócenie moderatora lub możliwość na napisanie aplikacji, ponieważ przygotowuję konkurs już od dwóch tygodni, są załatwione nagrody za 500zł, programiści, promocja, maszyna i już nawet ravnes zrobił stronę...http://screenshooter.net/data/uploads/vj/ig/yobb.jpg

Po konkursie mnie możecie wywalić, jeżeli nie chcecie mojej osoby w teamie. Ja chcę po prostu zapewnić dużą rozrywkę użytkownikom jakiej jeszcze do tej pory nie było na forum, a jak dotąd to tylko wrzucacie mi kłody pod nogi.

Proszę o nie zamykanie tematu dopóki jakiś administrator nie da mi odpowiedzi, bo bardzo mi na tym zależy. Dzięki.

Opublikowano

Próbowałeś się skontaktować z kierzkiem przez e-mail ? (często odpisuje tam szybciej)

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

A Ty byś przeczytał posta TCQ? Zacznij od tego, a potem mów innym co mają czytać :)

Rozumiesz, że od tygodnia próbuję się skontaktować z administracją? Ja jebe...

Opublikowano

Takie sprawy załatwia się z GM'ami lub z Administratorami zamiast żalić się w sugestiach.

Jak masz rozum to staraj się z niego korzystać. Nie mam nic innego na głowie jak zalić się na forum, kurwa...

Opublikowano

Tak bardzo nas to nie interesuje, a takie sprawy idź na pw załatwiać pimpusku.

Kolejny, który potrzebuje instrukcję obsługiwania własnego mózgu. Po raz trzeci piszę, że od tygodnia próbuję się skontaktować z administracją, a jeżeli tak bardzo cię to nie interesuje to tak lekko możesz wypierdalać, bo ktoś się stara, aby rozwijać projekt, z którego korzystasz.

Opublikowano

Kolejny, który potrzebuje instrukcję obsługiwania własnego mózgu. Po raz trzeci piszę, że od tygodnia próbuję się skontaktować z administracją, a jeżeli tak bardzo cię to nie interesuje to tak lekko możesz wypierdalać, bo ktoś się stara, aby rozwijać projekt, z którego korzystasz.

I z takim zachowaniem chcesz wrócić na stanowisko moderatora ? najlepiej się uspokój a nie odzywasz się chamsko.

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

I z takim zachowaniem chcesz wrócić na stanowisko moderatora ? najlepiej się uspokój a nie odzywasz się chamsko.

Do użyszkodników nie da się przemówić inaczej, w dodatku, że są tu tylko przez koleżeństwo.

Opublikowano

BR3ND coś ostatnio kultura Ci nie po drodze. Tolerować chamstwa nie będę. Odpowiednio nagradzam takie zachowanie. Co do tematu to się nie wypowiadam, bo nie ja byłem autorem zdjęcia tych rang. Pozostanę obserwatorem tej dyskusji.

/ Proszę o kulturę w tym temacie.

Opublikowano

@Up No a jak biedak ma odpowiadać?

Z 10 gimbusów up się wypowiedziało pisząc to samo, każdy na jego miejscu by się wkurzył.

Co do pw do administracji.

Jak byłem modem kiedyś napisałem pw do all adminów, po 20 dniach nikt jeszcze nie odczytał.

Dopiero jak w AZ się poskarżyłem to Makin odczytał a reszta nic, więc nie mówcie mu że ma pisać na pw do adminów bo oni widocznie mają ważniejsze sprawy (np. granie w neverwinter ;D )

Tyle z mojej strony.

Dej kazał usunąć beke z niego więc trudno :c

Jbc. piszcie pw :D

Opublikowano

podobno takie sprawy powinno załatwiać się na PW.

Łatwo jest kogoś odesłać, ale jak samemu się ma problem, to już inna sprawa c'nie?

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Według prawa polskiego, mają 30dni na rozpatrzenie zgłoszenia ;).

Pozdrawiam

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Według prawa polskiego, mają 30dni na rozpatrzenie zgłoszenia ;).

Pozdrawiam

Na tym forum Prawa nie obowiązują

@BR3ND tyle czasu byłeś modem a teraz ci zdjęli rangę za nic nie rozumiem o.O

Opublikowano

Na tym forum Prawa nie obowiązują

@BR3ND tyle czasu byłeś modem a teraz ci zdjęli rangę za nic nie rozumiem o.O

Hahahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha. Dalej napisz mi że mnie zabijesz to jutro masz niebieskich pod chatą. Zobaczymy czy prawo nie obowiązuje.

@BR3ND dostał degradacje bo pewnie coś zrobił za dużo ;3

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Hahahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha. Dalej napisz mi że mnie zabijesz to jutro masz niebieskich pod chatą

@BR3ND dostał degradacje bo pewnie coś zrobił za dużo ;3

Zauważyłem że nadużywasz liter h i a Ilość liter sugeruje, że możesz mieć problemy z opanowaniem. Zalecamy natychmiastowe pójście do specjalisty.

Opublikowano

Zauważyłem że nadużywasz liter h i a Ilość liter sugeruje, że możesz mieć problemy z opanowaniem. Zalecamy natychmiastowe pójście do specjalisty.

Weterynaż nie pomógł, może polecisz mi swojego?

@down

Miłych wakacji w takim razie...

P.S. Nie znasz nie oceniaj bo czasem możesz mieć kłopoty...

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Weterynaż nie pomógł, może polecisz mi swojego?

kozak w necie cipa w świecie

///Człowieku to tylko forum nie życie

Opublikowano

Gm, Moderator, VIP, redaktor i nie znasz zasad? Kurwa mać. Po co ten temat? Żale na PW do Administracji, a nie robisz zamieszanie, bo straciłeś rangę. Nie jesteś sam na forum i odpisanie na ileś tam wiadomości trochę zajmuje.

Seldek - szybko odpisuje na PW.

Makin - jak jest to odpisuje na GG.

Kokosz - ....

Kierzek - jak jest to odpisze.

W czym problem? Mam się popłakać, bo straciłeś uprawnienia? Bez jaj.

Zresztą: http://www.mpcforum.pl/topic/989793-3dni-br3nd/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...