Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Początki przygody z WOT'em. Co i jak? Prosze o pomoc :D.

asadasa123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Dokładnie dziś zacząłem przygodę z tą grą. Czy mógłby mi ktoś objaśnić "rozgrywkę"? Nie wiem dokładnie o co w tej grze chodzi.. Gdy grałem strzela i jeździ się tak jakoś strasznie wolno, za to inni jeżdżą ode mnie o wiele szybciej, to samo ze strzelaniem. W pojedynku 1 na 1 nie mam szans, zdążę strzelić tylko raz, z czego przeciwnik 3-4 i padam.. Da się tu jakoś kupować i ulepszać czołgi? Jak się to robi? :D

Mimo starań nie znalazłem na tym forum żadnego takiego poradnika, stąd ten temat xD.

Jeszcze 1 pytanie. Jak się wybiera serwer? I na którym z nich gra najwięcej polaków?

Opublikowano

Ta gra nie polega na tym zeby jezdzic i zabijac jak szalony, polega na zgraniu druzyny. Skupiaj celownik na dane czolgi bedziesz mial wtedy lepsze trafienia, zainstaluj sobie pare dozwolonych modow, jezeli chodzi o server to na 1 i 2 bd mial to samo konto tylko inna ilosc graczy :P

1377808813-U903831.png

Opublikowano

Gry w WOTa nikt CIe nie nauczy jeżeli gra CI sie spodoba z czasem sam dojdziesz co i jak. Poczytaj troche poradnikow najlepiej idz sobie w linie rosyjskich czolgow ciezkich dosc latwa do opanowania i tyle. Powodzenia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...