Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Polska wersja CubeWorld

ScoTube

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, stworzyłem ten temat abyśmy porozmawiali na temat polskiej wersji językowej cube world. Jak wiadomo da się już edytować modele przedmiotów/postaci poprzez różne programy które chyba dzisiaj będą udostępnione na forum. I także da się zrobić polską wersje językową. Sam chciałem się za to zabrać ale nie wiem czy jest sens bo jak przeglądałem opcje to widziałem opcje zmiany języka i były różne numerki i to są chyba planowane języki w grze. Co sądzicie o polskiej wersji językowej CW? Czy autorzy stworzą ją? :)

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

Ja myślę ze autorzy wcześniej czy póżniej zrobią . Moim zdaniem wolałbym zostać na angielskiej tak jak to było z minecraftem nie mogłem się przyzwyczaić do pl . Wogóle mogą to dennie przetłumaczyć tak jak w niektórych grach . Moim zdaniem sądzę że taka wersja sie przyda dla tych którzy angielski mają na niskim poziomie oraz dla młodszych użytkownikych bo tych będzie najwięcej myślę ;)

signature5y.png

Opublikowano

No w sumie macie racje bo jak każdy wie grę tworzy małżeństwo więc nie możemy spodziewać się luksusów z polskiej wersji więc chyba lepiej jak zostaną przy angielskiej :)

Opublikowano

20 tekstów na krzyż.
Ale w sumie... polaczki nie zrozumieją. chcesz to tłumacz.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Gimbusiarnia nie rozumie angielskiego to chcą polski. Dla mnie to obojętne jaki będzie. Jak mają tłumaczyć to niech tłumaczą ją polacy.

Opublikowano

Gimbusiarnia nie rozumie angielskiego to chcą polski. Dla mnie to obojętne jaki będzie. Jak mają tłumaczyć to niech tłumaczą ją polacy.

Proszę grzeczniej :) Tu nie chodzi czy będą tu grać ludzie z gimnazjum czy z podstawówki tylko rozmawiamy głównie o języku polskim :)

Opublikowano

Ale przyznaj że tłumaczenie 20 tekstów (jak nie mniej ) jest głupie, tym bardziej że większość z nich niema praktycznie nic ważnego do przekazania.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Ale przyznaj że tłumaczenie 20 tekstów (jak nie mniej ) jest głupie, tym bardziej że większość z nich niema praktycznie nic ważnego do przekazania.

W sumie tak, ale pomyśl. Ja czy Ty rozumiemy angielski ale spotkałem wiele przypadków co nie rozumieją nawet jednego zdania.

Opublikowano

Będzie tak samo pewnie jak w przypadku minecrafta - nazwy nie które będą zjebane , ang. wersja będzie zawsze najlepsza.

Opublikowano

Ja zgaduje, że będzie język polski w CW, lecz wątpie żeby dużo osób grały w naszym języku ojczystym xD

Pewnie będzie ja w Majnkrafcie, że tylko ci którzy nie znają angielskiego będo grali po polsku :P

Opublikowano

mmorpg w jezyku polskim traci lekko klimat wole mowic i czytac gold,hit,kill,ded,focus,sell a nie zloto,uderzenie,zabojstwo,smierc,skupienie sie na jednym przeciwniku czy sprzedasz... xD

+

klimat pozostaje.

szybciej sie porozumiewamy.

lepiej rozumiemy angielski i uczymy sie wiecej slow.

nie jednokrotnie nie dalo sie przetumaczyc czegos na polski i mialo nie poprawna nazwe itp..

-

mlodsi moga nie rozumiec niektorych slow.

mlodsi beda slabsi od starszych (bony,itemy itp)

beater-sy_eneaesp - Kopia.png

1. WarRock- Rozkodowany w 100% - 08.04.2011
  2. CombatArms - Rozdkodowany w 100% - 14.04.2011
  3. Elsword - Rozkodowany w 100% - 03.03.2012
  4. Cube World - Rozkodowany w 100% - 21.07.2013
  5. League of Legends - Rozkodowany w 50% - 22.07.2013
  6. Jakoś nie znalazłem nic ciekawego a z lola zrezygnowałem - 2015
  7. Z Programowania przerzuciłem się na hacking bo to już nie multiplayer cheats,więc mnie tu nie chcą i się do tej pory opierdalam -  połowa 2018
  8. I cyk dwójeczka, zostałem współtwórcą niewykrywalnej prywatnej platformy skrypterskiej do League of legends. Po poznaniu paru osób które mnie poprowadziły w odpowiednią strone w końcu stworzyłem coś undetected do lola... PS przypominam ze zajawka pojawiła się w 2013 a mamy 2019

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...