Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] BoL Ryze

LeeSinor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlaczego BoL (skrypt na ryze) nie działa po dzisiejszym patchu? Kiedy może on zostać naprawiony? Jest może jakiś inny skrypt, działający po dzisiejszym patchu na ryżego?

Podziękował za informacje :)

8372383248.png
Opublikowano

po max 3 dniach powinnien dzialac

vipom odrazu dziala

popatrzaj w skryptach czy nie ma updatetu skrypta

Nie mam vipa a działa mi normalnie ?

Opublikowano

Jeśli nie kupiłeś vipa, to korzystasz z wersji demo. Mimo iż zaktualizowałeś bola, korzystać z jakiegokolwiek skryptu będziesz mógł dopiero 16/07/2013

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Jeśli nie kupiłeś vipa, to korzystasz z wersji demo. Mimo iż zaktualizowałeś bola, korzystać z jakiegokolwiek skryptu będziesz mógł dopiero 16/07/2013

Rozumiem, to dlaczego @down w re-odpowiedzi działa ;_;?

Nie mam vipa a działa mi normalnie ?

8372383248.png
Opublikowano

skad wiesz ze akurat 16/07/2013 ?

Gargamel – wielki czarnoksiężnik i czarownik od siedmiu boleści. W swej karierze podrywacza umawiał się ze Smerfetką, Sasetką, Bersetką, Bercikiem, Papą Smerfem i Ważniakiem. Ponadto, mieszka sam wraz z kotem i nie posiada, ani prawa jazdy, ani konta bankowego, co daje mu predyspozycje na zostanie prezesem partii politycznej. Mieszka w wielkiej chacie na bagnie, gdzie ciągle knuje straszliwe plany zagłady PO rasy smerfów. Niestety jego wrodzona nieudolność, ciotowatość i kalectwo nie pozwalają mu na odniesienie sukcesu w tej dziedzinie. <3

Opublikowano

faktycznie dzięki.

Gargamel – wielki czarnoksiężnik i czarownik od siedmiu boleści. W swej karierze podrywacza umawiał się ze Smerfetką, Sasetką, Bersetką, Bercikiem, Papą Smerfem i Ważniakiem. Ponadto, mieszka sam wraz z kotem i nie posiada, ani prawa jazdy, ani konta bankowego, co daje mu predyspozycje na zostanie prezesem partii politycznej. Mieszka w wielkiej chacie na bagnie, gdzie ciągle knuje straszliwe plany zagłady PO rasy smerfów. Niestety jego wrodzona nieudolność, ciotowatość i kalectwo nie pozwalają mu na odniesienie sukcesu w tej dziedzinie. <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...