Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Pomysły Eventów/Konkursów Metin2 Private Server!

Art™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, z góry powiem, że nie wiem czy istniał kiedyś taki temat, a jak tak to proszę o nieusuwanie mojego ;>

Event's

Turniej PVP - Gracze robią między sobą PVP (pojedynek) udowadniajać że ktoś z nich jest najlepszy i ma najlepsze EQ

Przewidywana nagroda:

-Item ABS

-Potki 100% x200

Szybkie Palce - Jeden z członków Teamu, pisze Cytaty, lub jakieś teksty za pomocą komendy /n ... - Gracz Który pierwszy Przepisze tekst na wołaj (!) Wygrywa,

Przewidywana nagroda:

-Ulepszacze

Event ZUO - Event na którym członek Teamu spuszcza na poszczególnych mapach z przedziałem lvl'owym Bossy oraz Metiny, zazwyczaj 2 tury

Przewidywana nagroda:

-Nagrody nie ma, event polega na tym aby zabijać metki i bossy, i sobie all wydropić

Event OX - Event na którym graczom, zadawane są pytania (automatycznie) do wyboru jest pole X oraz pole O znaczenie chyba jest oczywiste, po pytaniu lub po rundzie nagroda

Przewidywana nagroda:

-Zależy od Organizatora (co tam chcecie)

Chowany - Członek Teamu chowa się na różnym mapach, dająć graczom podpowiedz, gdzie może się znajdować. GM wystawia shopa z dobrym itemkiem za 1yang ;>

Proszę o niezamykanie tematu, codziennie będę dopisywał nowe eventy :>

20uy6hw.png

Opublikowano

I po co to komu? Przecież każdy TEAM ma swoje pomysły na eventy, a gracze są wcześniej powiadamiani o zasadach i przebiegu zabawy. Bezsens i tyle.

Opublikowano

Dziwne ty człowieku grasz w metina ?

Jak tak to pozdrawiam all eventy są już na serwerach od ponad 2 lat.

P.S. Temat zbędny, i nie podoba mi się .

Pozdrawiam

2h5l7av.png

50*/100*/150*/200*/250*/300*/350*/400*/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...