Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] opóźnione ruchy

zajac524

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam problem z poruszaniem sie postaci w lolu. Mogę chiodzic tylko postc niekiedy zawiesza sie nawet do kilku sekund. Ten problem mam od patcha z aatroxem

win xp sp3 profesional

amd athlon 64x 2 dual

core processor 5200+

2.71 Ghz 2.00 Gb ram

Proszę o pomoc

Opublikowano

Podstawowe pytanie, czy próbowałeś naprawić klienta?

Jaki posiadasz internet?

Opublikowano

W grze w prawym górnym rogu, masz FPS a obok nich takie kreski najedź na nie i zobacz, jeżeli masz 500+ to znaczy że wolny internet, ogółem o neta chodzi.

Jest to ping czyli tak jakby szybkość gry na internecie, jeżeli grasz na skypie/GG/torrenty internet itp, powyłączaj to i zobacz :P

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

mam 50 pingu teraz mam 30-40 fsp przd patchem z aatroxem mialem 60+ fps

Może ktoś pomóc ? ;/ nie dam rady grac tak z tym opóźnieniem

Opublikowano

to moim zdaniem od internetu , jak ściągałem patch na Steam to też mnie cofało mimo że miałem 30 ping i 60 fps więc.

@Down

Zobacz na temat 0.0

Play to have fun, not to win.

Opublikowano

W grze w prawym górnym rogu, masz FPS a obok nich takie kreski najedź na nie i zobacz, jeżeli masz 500+ to znaczy że wolny internet, ogółem o neta chodzi.

Jest to ping czyli tak jakby szybkość gry na internecie, jeżeli grasz na skypie/GG/torrenty internet itp, powyłączaj to i zobacz :P

Ooooo, a to nowosc. Od kiedy lagi powoduja zacinanie sie gry? Lag - opoznione poruszanie sie, badz tez reagowanie na komendy, FPS - im nizszy tym wieksze sciny beda wystepowac w grze. Ja nie wiem, dlaczego ludzie kwalifikuja lagi do fps`ow?!

to moim zdaniem od internetu , jak ściągałem patch na Steam to też mnie cofało mimo że miałem 30 ping i 60 fps więc.

Ale on nie napisal, ze go cofa, tylko ze gra mu sie zacina.

Jungle - Lee Sin

Solo top - Tryndamere

Mid - Fizz

ADC - Blue Build Sivir

Support - Blitzcrank/Janna

Opublikowano

Na stronie oficjalnej lola pisali, że niektóre osoby mają po patchu problem z fpsami i wyjściem z takiej sytuacji jest czekanie do kolejnego patcha. Możesz go jeszcze przeinstalować.

fjlw0o.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...