Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] ZAGRALIBYŚCIE ?

Serwer  

11 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz ?

• TAK
    • Nie (prosz? wyja?nij w komentarzu czemu nie )
    • Mo?e

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć tworzę właśnie serwer CTP + Bronie tylko nie wiem czy mi się to opłaci z graczami więc proszę jak zagrasz zagłosuj u góry :)
Serwer jak narazie 40 slotów :)
Poszukuję też technika i budowlańca :P więc jak coć potraficie pisać w komentarzu

936131400425106482086.png
Opublikowano

Zależy jaki serwer, można by było zagrać.

Zależy także jakie wykonanie i ile bronii.

Co do CTP to wgraj TF2. ;)

Ok wgram TF2 zamiast CTP

Witam, z chęcią zagram, ale przydał by się plugin TeamFortess2 (TF2) oraz War - CTP, a także PaintBall.

Jestem także zainteresowany funkcją technika. :>

Motywem przewodnim s tylko bronie lecz dodam różne mini games`y 4FUN

Opublikowano

Powiem tak, trochę Autorskich pluginów, dobra reklama, i napewno trochę graczy się znajdzie ;) Ale jak dla mnie, dodanie na CTP broni, jest bezsensu ;) Ale zobaczymy jak to wyjdzię, napewno wejdę jeżeli takowy serwer powstanie ;)

EX WŁAŚCICIEL MCF2F.PL

Opublikowano

Patrz by zrobić coś orginalnego a nie kolejny chłam który nie ma graczy. Znajdź sobie kogoś kto wypromuje serwer, małe serwery z potencjałem są lepiej zarządzane niż takie po 250slotów, różnica jest jedynie taka że jeden ma promocje drugi nie... Z tego co wiem to szykuje się dużo serwerów typu CPT i postaraj się znaleźć coś orginalnego

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Powiem tak, trochę Autorskich pluginów, dobra reklama, i napewno trochę graczy się znajdzie ;) Ale jak dla mnie, dodanie na CTP broni, jest bezsensu ;) Ale zobaczymy jak to wyjdzię, napewno wejdę jeżeli takowy serwer powstanie ;)

To nie będzie CTP tylko podałem przykład bo wszystkie teamy itp to osobne pluginy :)

Patrz by zrobić coś orginalnego a nie kolejny chłam który nie ma graczy. Znajdź sobie kogoś kto wypromuje serwer, małe serwery z potencjałem są lepiej zarządzane niż takie po 250slotów, różnica jest jedynie taka że jeden ma promocje drugi nie... Z tego co wiem to szykuje się dużo serwerów typu CPT i postaraj się znaleźć coś orginalnego

Tak jak powiedziałem Up to będzie całkiem autorski tryb ponieważ na CTP się wzrouję :D tylko

Opublikowano

Tak, w sumie bardzo dobry i oryginalny pomysł. :-)

Zagrałabym chętnie. :D

a6Shvr9.png

Pozdrawiam, Magda!

Opublikowano

Tak, w sumie bardzo dobry i oryginalny pomysł. :-)

Zagrałabym chętnie. :D

Cieszę się jeszcze poszukujemy budowniczego pluginy są w trakcie tworzenia wyrobimy się może na poniedziałęk z beta testami serwera :)

Opublikowano

Hej ludzie. Ogarnijcie się !! Promowanie się nie stworzy nagle fajnego serwera. Jeżeli serwer jest ciekawy, fajny, dobrze zrobiony to gwarantuję, że nie będzie trzeba się zbytnio reklamować a tak co najwyżej dołączy do grona tych "najświeższych" i zawsze odświeżanych tematów w publikacjach serwera gdzie jest 1 komentarz autorski gracza z serwera a 50 postów typu @ref albo "zgłaszam się, chcę vipa/diaxy/konkurs" itd

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...