Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc ostatnio 2-3 miechy temu , postanowiłem usunąć hamachi lecz usunąłem jego folder ;D . Dziś chciał bym go zainstalować lecz nie moge , usuwałem wszystko z rejestru co się dało i nic wyskakuje taki komunikat ; "Na komputerze wykryto LogMaIn Hamachi , wersja [PREVIOUSVERSION].Czy chcesz zainstalować Aktualizacje " . Jeśli wybiorą

-NIE , instalator się wyłącza

-TAK , instaluje się i jakieś 3 cm przed końcem pisze " The older version of LogMaIn Hamachi cannot be removet . Contact your technical support group ."

Co zrobić ?!?!?!

Format komputera w gre nie wchodzi ....

Opublikowano

Odinstaluj Hamachi i wgraj najnowszą wersje.
Spróbuj programem:

IObit Uninstaller 2.4.7.340
Opublikowano

regedit - wpisuje to w uruchom klika crtl+f i wpisuje hamachi , usunąłem już wszystko związane z hamachi co się dało , pozostały tam chyba 3 pliki których się nie da

Dokładnie 2 pliki i Jeden Folder których nie moge usunąć . ;(

Opublikowano

Pobierz pononie hamachi.

Gdy pobierzesz rob tak jakbyś instalował ale w instalatorze znajdziesz opcje Odinstaluj program.

Zaznacz Odinstaluj program. i daj dalej.

Zostanie usunięte.

Potem możesz usunąć.

CHCIAŁBYM CIĘ POWIADOMIĆ ŻE HAMACHI TO PROGRAM KTÓRY BLOKUJE IP , MOGĄ ZADZWONIĆ DO CIEBIE Z SIECI KTÓRA DOSTARCZA CI INTERNET I POINFORMOWAC CIE ZE MUSISZ ZAPLACIC 49 Tysięcy za blokowanie IP , bo oni mają przez to crashe w systemach.

USUN LEPIEJ HAMACHI NA AMEN! jesli 3 razy nie będziesz miał internetu spowodu jakiegos napisu co ci wyskoczyl , to za 3 razem zadzwonią.

Opublikowano

nie mam tam takiego okienka ....

Kiedy to instaluje to mam pierwsze okienko o informacji że pobieram hamachi i drugie czy się zgadazam na jakieś tam warunki i jak klikam dalej pojawia się tej komunikat " Na komputerze wykryto LogMaIn Hamachi , wersja [PREVIOUSVERSION].Czy chcesz zainstalować Aktualizacje"

Opublikowano

Nie instaluj w ogóle.

Chcesz zrobic serwer do jakiejś gry ?

Jezeli chcesz odinstalowac hamachi to:
Start---->Panel sterowania---->Programy---->Odinstaluj program
Szukasz hamachi i odinstalowujesz.

Jezeli chcesz odinstalowac hamachi to:
Start---->Panel sterowania---->Programy---->Odinstaluj program
Szukasz hamachi i odinstalowujesz.

Opublikowano

w tym prblem że tego tam nie mam usunąłem hamachi z dysku c kiedyś i teraz nie moge zainstalować bo pisze że niby jest na komputerzez a ga w chyba 90% nie ma nw .

Opublikowano

ROBIĘ DOKŁADNIE TO SAMO I NIE moge usunąc tych 2-3 plików , a nadal nie moge go zainstalować na nowo nie chodzi mi o to by to używać lecz jeśli nie moge zainstalować to znak że gdzieś to jeszcze jest ....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...