Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer pomoc w wyborze

Lajfys

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka miałem wcześniejszy temat i oczywiscie musiał pomeszac mi w glowie extreme jak w kazdym temacie w Komputery -,-

mniejsza z tym dam wam tu 3 zestawy powiecie ktory bd wydajniejszy do tych nowych gier

zestaw 1 http://www.morele.net/inventory/info/ZOiacb/

zestaw 2 od extreme jak dla mnie zaslaby procek ale ja sie nie znam to moje zdanie http://techplanet.pl/przechowalnia/zapisana/?s=72778&s=77392&s=50390&s=70215&s=77315&s=70536&s=63363&s=70416 nie znam sie ;p ale chyba karta graficzna potezniejsza ;D

i zestaw 3 z allegro wydaje sie tez niczego sobie http://allegro.pl/intel-core-i5-3470-8gb-gt630-1gb-ddr5-750gb-dvd-i3360526619.html

dorzadzcie mi i powiedzcie ktory bd bardziej oplacalny i wydajniejszy przy nowych grach

Bez_nazwy-3QA3Ls.png

By IndienPz

Opublikowano

Najlepszy będzie wg. mnie pierwszy zestaw. Ma 4 jajowy procesor (bardziej przyszłościowo), w miarę ok kartę, lepszy zasilacz.

Ten komputer z allegro to kompletne gówno, "niczego sobie'? Bo ma EKSTRA SUPER KARTE na której pograsz w sapera/pasjansa? Na komputery z allegro nawet się nie patrzy.

hohohehehohohihihehehohohuhu

Opublikowano

@ up dzięki i spokojnie spamowałem z 3x że się nie znam

a i jeszcze do tego 1 zestawu to bd 8GB Ramu a nie 4

Bez_nazwy-3QA3Ls.png

By IndienPz

Opublikowano

Najlepszy będzie wg. mnie pierwszy zestaw. Ma 4 jajowy procesor (bardziej przyszłościowo), w miarę ok kartę, lepszy zasilacz.

Ten komputer z allegro to kompletne gówno, "niczego sobie'? Bo ma EKSTRA SUPER KARTE na której pograsz w sapera/pasjansa? Na komputery z allegro nawet się nie patrzy.

Ale przecież sprzedawca zapewnia że na tej karcie pójdzie nawet C3 i reszta super-nowych gier.

Ciekawe czy jeżeli naprzykład (NAPEWNO) mnie okłamał to czy idzie reklamacje złożyć

CPU : Intel i5 4670k //  GPU : Gigabyte 270x Windforce3X // PSU : Ocz Fatal1ty550w  // CASE :  Regnum L50  // MOBO : B85-G43  // RAM : 8GB DDR3  HDD : Seagate 1 TB , Samsung 1 TB     

Opublikowano

Ale przecież sprzedawca zapewnia że na tej karcie pójdzie nawet C3 i reszta super-nowych gier.

Ciekawe czy jeżeli naprzykład (NAPEWNO) mnie okłamał to czy idzie reklamacje złożyć

Nie, reklamacji nie przyjmą z powodu "y, bo mi ta gra nie chodzi" bo gry pójdą - ale co z tego jeżeli na low detalach?

hohohehehohohihihehehohohuhu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...