Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Logowanie na serwer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc przejdźmy do rzeczy, gdy w Virtual Box'ie odpalam channel to wszystko się ładuje i tak dalej(Wszystko jest tak jak wcześniej, a wcześniej działało)

Wchodzę do clienta gry jak chce się połączyć z serwerem to pisze błąd połączenia z serwerem . Zakładam, ze padło logowanie.

Jak mam je naprawić ? Mam pliki Derina.

Opublikowano

Zrób jeszcze raz sysinstall,

Sprawdź launchera i root.

Sprawdź adapter czy masz na hamachi/czy coś innego.

Pozdrawiam, MrArek1000

Opublikowano

Zrób jeszcze raz sysinstall,

Sprawdź launchera i root.

Sprawdź adapter czy masz na hamachi/czy coś innego.

Okej, sprawdzę i dam znać .

Nadal mam błąd. Wszystko jest okej . Jest ustawione na hamachi sysinstall też jest okej ...

Opublikowano

A root? Launcher? W Launcherze by Derin w pliku serwerimfo.py zmień ip na Twoje.

Pozdrawiam, MrArek1000

Opublikowano

A root? Launcher? W Launcherze by Derin w pliku serwerimfo.py zmień ip na Twoje.

Człowieku, mam swoje IP czytaj uważnie co napisalem w temacie.. "Wszystko jest tak jak wcześniej, a wcześniej działało"

Wcześniej grałem normalnie teraz chyba logowanie padło, napisze ktoś jak naprawić w derinie ?

Opublikowano

Więc przejdźmy do rzeczy, gdy w Virtual Box'ie odpalam channel to wszystko się ładuje i tak dalej(Wszystko jest tak jak wcześniej, a wcześniej działało)

Wchodzę do clienta gry jak chce się połączyć z serwerem to pisze błąd połączenia z serwerem . Zakładam, ze padło logowanie.

Jak mam je naprawić ? Mam pliki Derina.

Włączone porty?

także mogło paść logowanie : http://www.mpcforum.pl/topic/109334-tut-padajace-logowanie/

Masz poradnik może się sprzyda :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...