Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czym Sie Rozni Metin2 Us Od Metin2 Pl

polki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na US masz tak,że za wykonanie misij polowań do 5 lvl o ile się nie myle dostajesz 99% expa ,a od 5 do 20 dostajesz 90% expa.Polecam tam grać jest mniej noobów niż na PL,możesz być tam królem i wtedy dostajesz zbroje hwang9chyba trzeba wygrać turniej pvp,lecz nie jestem pewnien).

Nick na privach i hamachi A4

Opublikowano

Dokładnie najlepszą zachęcającą rzeczą jest to ile do 20 lvl się dostaje expa za misje na zabijanie , wiadomo mniej nobów chociaż wiadomo , że też są zbroja Hwang jak już UP napisał ,ale na to trzeba się natyrać trochę wiem , że można też dodać więcej bonów do itemu chyba 5 albo 6 nie wiem dokładnie

Jeśli spodobała Ci się moja wypowiedz lub porada . Kliknij symbolicznego plusa

Jednak jeśli uważasz , że to co napisałem to bzdura i głupoty stawiaj minus

^^.

Pozdrawiam !.

Opublikowano

I do tego jeżeli będziesz grał w US możesz podszkolić swój język, naprawdę dobrze się tam gra. A czym się różni? To nie jest demówa jak polski metin ;p

Opublikowano

Możesz też zobaczyć filmik Zeciarza on nawet ładnie opisał to na YT czym się różni , filmik głosowy jest ;]

Jeśli spodobała Ci się moja wypowiedz lub porada . Kliknij symbolicznego plusa

Jednak jeśli uważasz , że to co napisałem to bzdura i głupoty stawiaj minus

^^.

Pozdrawiam !.

Opublikowano

Filmik Zeciarza :

http://www.youtube.com/watch?v=uz0UjMw5REY

beznazwy65.png

C Z A S_P O J E C H A Ć_Z_I D I O T A M I

W I Ę C_J E S T E M

Opublikowano

1. 1-5lvl=Misje Polowania 99%

2. 6-22 albo 20=90%

3. Fajniejsze Itemki za wykonane misje np. 1 strona pamiętnika czy tam 2 =Bodzio

4. Łatwiej wbić skile na P=75+ bez skila P=rzadkość

5. Kamienie duchowe dropią z metków np. przed chwilo dropł mi z Metina Duszy, dostaje się kamienie(3x) za za misje na 28/29lvl za to że Kwiatki dla Ziomka nazbierasz w M1 co jest na samej górze

6. Mniej noobów co ci ksują metki np. za Ksucie jest BAN

7. Na różne świeta są eventy za które można dostać bony jakieś Pierscienie Expa itp.

8. Tańszy IS no trochę

9. Kamienie+5

10. Bronie na 80lvl+ tu jest inaczej niz na privach np. masz syrka +0 to na 80lvl +1 na 81 +2 na 82 itp.

11. Atlantyda

12.Wybory na króla servera na NewWorld został ziomek o nicku: bignoob dziwne co xD?

Jest więcej róznic to są PLUSY a moje 2 minusy to te:

1.Są po****ne [MOD]-ki które caly czas pisza ,,Watch the Spam'' jak napiszesz ,,.....'' już spam,,Watch the CAPS'' napiszesz ,, I SELL SWORD+9'' np. to już -.- ,,English ONLY'' etc.

2.Po****ne pytanie na OX-ie woogle nie zwiazanie z Metinem(okropnie trudne) -.- i gówniane nagrody np. Stone Craft Book(ksiązka do usuwania zepsutych kamieni)

To tylko troche czym się rózni US :)

fs.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...