Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] NISKIE FPS PODCZAS GRY

PecholTV

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mój problem polega na tym iż, gdy gram to przy przewijaniu mapy mam niskie fps co powoduje mocne ścięcia i brak możliwości np. wycelowania w typka na topie skillem.

Co więcej raz gram normalnie bez niczego a gdy odpalę kiedy indziej to już nie pogram np. 2 dni temu chodziło a na następny dzien z rana chce pyknać i dupa ;/ teraz pobieram patcha zobaczymy co będzie.

Chciałbym jakieś sposoby na zwiększenie wydajności gry. Nie chce linków tylko dokładną pomoc jak jest ktoś wstanie dać powody tych niskich fps. Synchronizacja jest wyłączona, komputer w sumie zawalony na dysku C bez formatu od 2 lat ale czyszczony programem "Adwenced System Care' , Gamebooster nic nie pomaga, w grze mam FPS ustawione ' stabilne' a jakość gry na najniższych detalach łącznie z wyłączonymi cieniami. Może to wina ramu? a idzie jego większą część przeznaczyć na LOL'a ? czekam na wasze odpowiedzi a tutaj macie mój sprzęt. Nie proponujcie nowszych sterowników do karty graficznej, bo wtedy wyskakuje błąd "BRAK DIRECT 3D' więc wersji nie zmieniam. Wszystkie programy skype, gg etc wyłączone.

Procesor ; AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4200+ / 1GB RAM
Service Pack: 3.0
DirectX 4.90.00.0904
GRAFICZNA: NVIDA GeForce 8600 GTS
HELP!

Opublikowano

Game booster i zmień tekstury na słabsze. Ten program killuje niepotrzebne procesy i konfigyruje pobór zasobów kompozycji w windows 7

diamond_item.png  

Opublikowano

Game booster nie pomaga ani trochę a nawet niweczy mój plan zwiększenia FPS. Jakie tekstury? w lolu mam wszystko najniżej.

Mam Windows XP i program Advanced System Care wyłącza mi niepotrzebne procesy już.

Opublikowano

Kolega mowiac tekstury mial chyba na mysli wyglad mapy.

Jak na moje to wina ramu. Jak masz wolne sloty to dokup sobie z 2gb to powinno kosztowac w najlepszym przypadku cos ok. 60zl

Opublikowano

Tanio :) nie znam się zbytnio na wnętrzu więc jak te sloty wyglądają ? :) jakieś linki z poza allegro do zamówienia ? bo na miejscu kupować to jest śmieszne.

Opublikowano

może powinieneś używać LolClientSuspender ? zatrzymuje LolClient w czasie rozgrywki co zwiększa fps

u mnie działa świetnie

Hejo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...