Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Rozstrzygnięte]Nowe Podforum Działu Metin2

Gość Mounthains

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Mounthains
Opublikowano

Myślałem sobie o stworzeniu nowego działu metin2. Było by one od 300-400 postów. W tym podforum byłoby dodawane różne boty/bugi/hacki. Bardzo często się zdarzało, że jakiś hack po kilku godzinach był naprawiany, co oznacza że posiadamy tutaj szpiega. Jestem na forum bardzo często na zmianę z Marianem i myślę że podołamy zadaniu. Proszę o adminów o przedyskutowanie o mojej propozycji. Chciałbym aby userzy którzy uczęszczają w dziale Metin2 o wypowiedzenie się. Dziękuję za przeczytanie ^^.

Pozdrawiam Mounthains

btw@ Może być też dział Private ^^

Gość Mounthains
Opublikowano

subforum ^^

Jeżeli źle napisałem to przepraszam -,-

nowe subforum gdzie byłyby umieszczane hacki krótko pisząc. Byłby to dział od 300-400 postów

Opublikowano

300-400 to mało już lepiej od ProUsera 500+albo 450+ , ale w końcu ktoś ważny zrobił temacik bo mi jakoś się nie udało przekonać kiedyś adminów do podobnego pomysłu

Jest dużo pomysłów co do udoskonalenia działu Metin2 ale cóż powoli, może kiedyś...

fs.png

Gość Mounthains
Opublikowano

Zapewne admini będą się martwić że userzy będą dążyć do wymaganej ilości postów. Nawet Może być więcej np od ProUsera ^^

Chcę brać odpowiedzialność za spam jeżeli takowy będzie w dziale. Wtedy będę bardziej surowszy ^^

Opublikowano

jestem stanowczo nie.... userzy trafiaja do nas poprzez google w poszukiwaniu hackow.... gdbysmy uniemozliwili im sciaganie cheatow padly by hasla oszustwa...

MPC zostalo stworzone z mysla o oszukiwaniu w grach z jak najwiekszym rozmachem...... I przez to jestem na NIE.....

poczekajmy na opinie innych adminow/modow

P.S.

postawcie sie w roli admina i nowego usera

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

jestem stanowczo nie.... userzy trafiaja do nas poprzez google w poszukiwaniu hackow.... gdbysmy uniemozliwili im sciaganie cheatow padly by hasla oszustwa...

MPC zostalo stworzone z mysla o oszukiwaniu w grach z jak najwiekszym rozmachem...... I przez to jestem na NIE.....

poczekajmy na opinie innych adminow/modow

P.S.

postawcie sie w roli admina i nowego usera

Nie chodzi tu o całkowite odcięcie new userów od hacków. Po prostu te niektóre bugi/hacki będą dłużej działały gdy mniejsze grono ludzi będzie miało do nich dostęp. Zresztą pewnie nieraz GM'owie z polskiego metka przeglądali nasze forum w poszukiwaniu bugów, które następnie były naprawiane. To ograniczyło by taki proceder.

T_Bag_Prison_Break_Signature_by_inspawn.png
Opublikowano

Mike im chodzi o dział private jak warrock, ms, czy tibia ;) ja jestem tutaj na tak skoro to ma ułatwic to tak ! Ale jak wiadomo działy private nie są od ilosci postow tylko trzeba na nie zasłuzyc ;d

Gość Mounthains
Opublikowano

Mike im chodzi o dział private jak warrock, ms, czy tibia ;) ja jestem tutaj na tak skoro to ma ułatwic to tak ! Ale jak wiadomo działy private nie są od ilosci postow tylko trzeba na nie zasłuzyc ;d

To chyba byłby lepszy sposób niż dział od iluś postów ^^

Opublikowano

Mpc jest chyba największym forum polskim o cheatach.

Postawmy się w roli usera:

Hmm potrzebuję nowego Fb do Metina a zobaczymy co google pokaże.

Hmmm Mpcforum może być niezłe...

Oj ale pech forum dostępne od 400 postów.

Trzeba nabić trochę.

User z 500-postami

Hahah nareszcie mam tego Fb teraz go dam kumplom (Kumple>kumplom itd.)

Dam go na Yt i będą mnie subskrybować albo go dam na swoje forum (będzie sławne)

To przykład Metinowego "przeciętniaka"

+

Ten pomysł ograniczy dostęp tutaj teamu metin2

-

Ale również forum może utracić trochę "użytkowników" z działu M2

Zacznie się kopiowanie gdzie się da.

Nie oceniam pomysłu na negatywny.

Bo prawda jest taka że połowa jak nie więcej działu M2 to typowe "Neo" za przeproszeniem

Nie umieją używać Sh i latają jak downy po M1.

Pomysł jak dla mnie Ok

Były Moderator Metin2, kiedyś z obowiązku, dziś dla rozrywki.

icon-social-apple-outline-64.png

Opublikowano

Sierra ale skoro ma byc to dział private to bedzie mialo do niego dostęp max 10 osob na całe forum metina. Kiedys jescze było kilka coderów z warrock private :) aktualnie chyba są tylko z tibi i ms :s

Opublikowano

Pewnie będzie tak, jak z innymi działami Private: na początku ojej jak zajebiście, a później 0 aktywności w dziale.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Gość Mounthains
Opublikowano

Pewnie będzie tak, jak z innymi działami Private: na początku ojej jak zajebiście, a później 0 aktywności w dziale.

W metinie bardzo często ukazują się nowe hacki więc myślę że tak szybko dział nie upadnie ^^

Opublikowano

Jestem na tak ,może nawet by ktoś dodał TH z passami ;P

B. by się taki dział przydał

Mounthains zrób ankietę

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Ja wam radze zrobić takie coś jak na ghbsys, że dopiero bd można cheata ścągnąć jak się odpowie w temacie. Tzw. Hidden stuff^^

Gość Mounthains
Opublikowano

Jestem na tak ,może nawet by ktoś dodał TH z passami ;P

B. by się taki dział przydał

Mounthains zrób ankietę

ankiety nie zrobię bo niewarto. Tutaj tylko admini decydują o tym -,-

Opublikowano

1.Dzial od XXX postow - odpada.... ludzie beda przechodzic na konkurencyjne fora, spamowac byle dostac hacka

2. Dzial PRIVATE - mialby sens gdyby rozchodzil sie o max 10-20 osob a jak wiadomo w M2 jest 1/3 forum, wiec odpada

3. Link zobaczy sie po odpowiedzeniu w temacie - tez odpada.... byly by tylko posty typu "chce zobaczyc linki" / "cheaty pokazcie sie" jak to mialo miejsce na elitepvp kiedys lub na jakim tam forum tez o metinie z tego co pamietam ^^

wymyslcie inny sposob

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

Ja jestem za.

Dział private.

Mou ogląda prawie wszystkie tematy.

Napisanie jakies dobrego tuta, przydatnego wszystkim = dostęp do działu. Mou udostępniał by dział, on już wie kto na niego zasłużył.

Proponowałbym także nowe subforym w Metin2 serwery Hamachi. Byłyby tam tylko tematy z serwerami hamachi [0 pytań] Hacki do privów ciągle byłyby w serwery prywatne. Teraz gubią się wśród MASAKRYCZNEJ ilości serwerów hamachi.

Gość Mounthains
Opublikowano

Ja jestem za.

Dział private.

Mou ogląda prawie wszystkie tematy.

Napisanie jakies dobrego tuta, przydatnego wszystkim = dostęp do działu. Mou udostępniał by dział, on już wie kto na niego zasłużył.

Proponowałbym także nowe subforym w Metin2 serwery Hamachi. Byłyby tam tylko tematy z serwerami hamachi [0 pytań] Hacki do privów ciągle byłyby w serwery prywatne. Teraz gubią się wśród MASAKRYCZNEJ ilości serwerów hamachi.

to ma nawet sens. Obniżyło by to pewien spam.

up@ popisałeś się wyczerpującą wypowiedzią

Opublikowano

Gdyby Mou rozdawal wejsciowki danym osobom padly by hasla " po znajomosci" .... nowe osoby lub takie rzadko sie udzielajace cie nie znaja dobrze ani ty ich... nadal jestem przeciw w.w. propozycja jak to zrobic

PROSZE ZAPOZNAC SIE Z AKTUALIZACJA REGULAMINU LOKALNEGO

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

Utworzyc grupe userów mających tam dostęp. Modkowie rozdawaliby zaproszenia do tej grupy.

Gdy ktoś chce się tam dostać musi się wykazać na forum. Do Modka moznaby zgłosić swój lub innej osoby temat, a mod rozpatrzy wejscie do grupy.

W tym dziale mogą być tylko bugi/hacki, które szybko mogą zostać naprawione, zgłoszone do supportu Metina. Hacki testowe które nie były testowane,żeby nie wypuścić bubla na forum oraz hacki które zrujnują Mt2 (TradeHack it[p/Yangbugi).

To moja propozycja, nie wiem czy możliwa do zrealizowania :)

Hasło to zły pomysł bo rozeszłoby się w 1 dzień po całym forum. Do grupy nikt sam by wejść nie mógł, mógłby tylko temat zgłosić do rozpatrzenia.

Były by grupy: "Moderator" -ma dostęp. "GoldMember"-Private -ma dostęp "Member Private"- ma dostęp "KidMod" ma dostęp "Member" i "Goldmember" - brak dostępu.

Opublikowano

Zaproszenia niestety nie sa mozliwe... mozna dodawac kogos do grupy tylko recznie niestety.. haslo ? rozeszlo by sie w kilka dni....

pomysl od poczatku nie podobal mi sie...... a teraz jeszcze probujecie cos z tym zrobic na sile.....

wymyslcie kilka mozliwosc ostatecznych i zbierzcie cos do kupy.. jesli mi sie spodoba jakis jeden (sensowny) wtedy dzial bedzie.. jesli nie to sprawa zostanie definitywnie zakonczona...

macie 48h na zamieszczenie tutaj rozwiazan

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

200 postów :) A więc moja wypowiedź :

Podczas rozmowy o zrobieniu hacka z uzytkownikiem Nie_Mam_Nicku , sam stwierdzil , że nie opłaca się publikować dobrego hacka , gdyz zostanie naprawiony.

Pomyslałem, że Gm wpisujac w wyszukiwarce hasło: Cheaty, Bugi odrazu trafia na nasze forum .

Informuje o tym GA ,ktory ma na forum oko. Dodawane Hacki naprawia w serwerze, kosztem uzytkownikow forum.

Dział Private móglby to zmienic.

Administrator Forum wymyślił by hasło , które trafiloby do Mou.

Mozna by np. sprawdzonym userom dawac prawa do wchodzenia w podforum.

Do działu Private trafiałyby tylko dobre/sprawdzone hacki.

Co do hasła to mogłoby być co 1/2 tygodnie zmieniane, dla ochrony przed reszta userów.

Tak móglby prawidłowo funkcjonowac dział PRIVATE :)

Pozdrawiam. Kronk.

Opublikowano

Ja niestety muszę stwierdzić, że znam na 70% sposób na ominięcie tych zabezpieczeń...

Nie wiem dokładnie, ale wiedziałbym czy działa, gdyby owy dział powstał ...

Co do @UP :

Uważam, że pomysł by nie wypalił pod jednym względem, ale bardzo ważnym ...

A więc :

Co jeżeli jakiś user z 500+ postów dla kolegi poda hasło...

A ten kolega poda hasło koledze ...

A tamten kolega poda hasło na forum ...

Hasło będzie na innych forach ...

Założą specjalne forum z Hasłami na MPC ...

Gdzie powiedzmy admin forum będzie miał 500+ postów i będzie znał hasło.

I co te 2 tyg. będzie podawał tam hasło ...

I nie będzie winnych, bo nie znamy nicku admina forum z hasłami na MPC, więc nie ma kogo zbanować ...

A mój pomysł jest taki ... :

Każdy kto chce mieć dostęp ( Daje go np. Kid Mod/Mod ) do nowego subforum MUSI napisać przynajmniej 5 tutoriali/podać 3 hacki/ podać 8 prywatnych serwerów/3 bugi itd...

Gdy ktoś spełni te warunki, pisze do Kid Moda / Moda i oni sprawdzają poprawność Tutoriali ...

Boo raczej szpieg nie będzie podawał Hacków userom, bo przecież gdy go znajdziemy, może stracić grę na PL, gdyż udowodnione rozpowszechnianie hacków jest nagradzane permem na PL...

Może nie znalazłem jakiejś luki w pomyśle, ale wyjaśniłem problemy w innych pomysłach ;]

WSZYSTKIE PLIKI W CHMURZE DLA MPCFORUM ZOSTAŁY USUNIĘTE. NIE KORZYSTAĆ Z MOICH PROGRAMÓW.

Proszę nie ingerować w moje posty/tematy, w razie potrzeby usunąć całą zawartość. Nie pomagam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...