Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Kostiumy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wytłumaczy mi ktoś jak wgrac kostiumy na serwer ? (tak aby była ikonka kostiumów w ekwpiunku Ikona-Kostiumy.png ) i zrobi mi ktoś wszystkie kostiumy żeby zakładały się tą ikonką ? (potrzebuje kostiumów olimpijskich , świątecznych , hallowenowych , i tych balowych )

Jezeli znajdzie się osoba która zrobi mi to w cliencie sama i powie jak co dodac na serwer to dam jej 50like (wiecie ze pobierze mojego clienta i zrobi tam wszystko)

tych kostiumów potrzebuje i oczywiście wszystich fryzur do nich :

kostiumy.png

img-Czeres.png

Spodobała ci się moja praca bądź pomogłem ci w czymś bądź człowiekiem i zostaw tego like to nic nie kosztuje a mnie motywuje

Azmal.pl i Theris.pl i iMetin.pl

POLECAM i ZAPRASZAM

Opublikowano

Ja mam tylko takie pytanie po co tworzysz serwer jak chcesz aby inni Ci coś dodawali?

Jest tyle poradników o kostiumach... znajdź parę poradników i według nich zrób u siebie.

A jak znaleźć te poradnik?

Jest od tego wyszukiwarka, np. bardzo popularna: http://www.google.pl/.

I dopiero w przypadku jakiś błędów/problemów, które nie możesz rozwiązać pisz tutaj albo pod tematem poradnika.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...