Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Filmik

Mr.Burn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałbym nakręcić filmik (solo wylot). Ale nie mam pojęcia od czego zacząć. Jaki program, jak podłożyć muzykę, jak wyciąć fragment? Jak dodać napisy na początku i na końcu? (ew. w środku) i inne duperele które są potrzebne. Pomoże ktoś?

VPS: ON

Więcej na PW.

Opublikowano

Ja używałem do nagrywania Hyper cama, a do obróbki Sony Vegasa pro 12. a oto przykładowy efekt pracy:

No i o to mi chodziło :) A mógłbyś objaśnić co i jak? :)

Więcej na PW.

Opublikowano

Pobierz Hypercama na kompa, poszukaj w google, potem odpalaj, nagrywanie/stop nagrywania F2, pauza w nagrywaniu/wznowienie nagrywania F3. Klipy zapisują Ci się do dokumentów, potem bierzesz dowolny program do obróbki filmów i uczysz się podstaw obsługi takich których potrzebujesz do obróbki filmów do darkorbit.

7yo9.png

Opublikowano

Pobierz Hypercama na kompa, poszukaj w google, potem odpalaj, nagrywanie/stop nagrywania F2, pauza w nagrywaniu/wznowienie nagrywania F3. Klipy zapisują Ci się do dokumentów, potem bierzesz dowolny program do obróbki filmów i uczysz się podstaw obsługi takich których potrzebujesz do obróbki filmów do darkorbit.

Długo to się uczyć trzeba?

Więcej na PW.

Opublikowano

ja całego SV uczyłem się w locie, używałem tylko myszki i ctrl+v, ctrl+c ,s , delete. jak coś pisz na gg to cię poduczę :p

1.jpg

Opublikowano

Hyper cam :

xxx dobreprogramy

xxx instalki.pl

xxx softonic.com

To zależy od twoich umiejętności programistycznych . Jeżeli miałeś już z podobnym programem do czynienia to zajmie zaledwie 10min ;D
Opublikowano

A jak nagrywacie Hyper cam to filmik nie zajmuje dużo miejsca?

Pukacz, fajny filmik, oglądałem do końca z nadzieją, że gdzieś tam będę :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...