Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zamówienia w Empiku.

DesoPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ema.

Mam pytanko do tych, co kiedykolwiek zamawiali w Empiku.

Jaką macie opinie o zamówieniach z tej sieci sklepów? Ponieważ w sobotę zamówiłem Saints Row The Third, i zastanawiam się czy mogą być opóźnienia lub ten deseń?

Opublikowano

Zamówiłeś w sobotę - wysyłają pewnie w dni robocze (tj. PN - PT). Tak więc jeżeli wysłali wczoraj to powinno dojść dziś / jutro. Zamawiałem tam grę (poniedziałek) i doszła w środę.

Opublikowano

Zamówiłeś w sobotę - wysyłają pewnie w dni robocze (tj. PN - PT). Tak więc jeżeli wysłali wczoraj to powinno dojść dziś / jutro. Zamawiałem tam grę (poniedziałek) i doszła w środę.

Leże, empik jest czynny w sobotę i niedziele, więc nie gadaj głupot. Co do paczki to powinna iść 3-4 dni, bo mi zawsze w takim czasie przychodziła. :)

Opublikowano

Leże, empik jest czynny w sobotę i niedziele, więc nie gadaj głupot. Co do paczki to powinna iść 3-4 dni, bo mi zawsze w takim czasie przychodziła. :)

Leże, poczta polska nie wysyła paczek w sobotę i niedzielę.

Opublikowano

Co mają godziny otwarcia sklepu stacjonarnego do zamówień online? Żadna firma kurierska nie oferuje dostarczania produktów w weekendy. =)

Opublikowano

Zamawiałem kiedyś Ghost Recona i dostałem zawału ... Empik znajduje się ode mnie 45 km, a paczka szła 1.5 tygodnia... Najlepsze, że zapłaciłem za szybszą przesyłkę. Co do samego sklepu, to żadnych zastrzeżeń. Co innego do naszej poczty polskiej

9368_gold.png

Opublikowano

Jeśli to idzie pocztą Polską, to równie dobrze mogę czekać miesiąc czasu hehe. :D

Może być również tak, że paczka zaginie, Wtedy ty nie dostaniesz gry, ani kasy. Oczywiście nie życzę ci tego. Ja miałem taką przygodę z butami i dziękuję .

9368_gold.png

Opublikowano

Może być również tak, że paczka zaginie, Wtedy ty nie dostaniesz gry, ani kasy. Oczywiście nie życzę ci tego. Ja miałem taką przygodę z butami i dziękuję .

Na szczęście okazało się, że zapłacić mogę przy odbiorze bo zamawiałem w sklepie a nie przez internet. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...