Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co kupić za 4771 SB?

xblasterx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Tak jak w temacie!!!

Co najlepiej kupic? Samochod z wyprzedazy?(jaki) Najlepiej do wyscigow/sprintow a moze miejsca do garazu? Albo jakis zestaw kart?(myslalem nad tym za 2,5k SB ten na samocody albo jakis inny kupic hmm co polecacie???!!!

Opublikowano

Ja ze swojego doświadczenia wiem, że Zonda Cinque na wyścigach też daje radę (bez większych problemów wygrałem nią 250 wyścigów w S klasie), a na dodatek ma jedną wielką zaletę, na starcie nic jej nie weźmie, więc ja polecam ci ją i radzę wrzucić 5s przedłużenia działania doskonałego startu do niej

Opublikowano

Z klasy A najbardziej polecam BMW M1 Procar, to zdecydowanie jeden z najszybszych wozów w tej klasie.

Najbardziej opłacalnymi wozami do kupienia w wyprzedaży są Aventador i Cinque, oba niewiele od siebie odstają i oba są bardzo konkurencyjne w każdych zawodach.

Na dragi wybrałbym Cinque, a do wyścigów Aventadora.

Opublikowano

Jeżeli byś mógł jakoś zdobyć 100 SB to byś mógł kupić Lamborghini Reventón mój kolega ma i mówi że dobrze mu się prowadzi.

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Nie piszcie postow typu 'co bys mogl a co nie gdybys mial...' poniewaz wyczerpalem juz wszyskie ankiety na SB. WIec co mam wreszcie kupic ? -.-

Hmm tak sb mysle czy nie skoczyc do sklepu i kupic karte a potem SB i tego Avetadora ;/

Opublikowano

Wszystko na ankietach z programem anonymx na holenderskim ip i na poslkim tez robilem i dzis opanowalem takze ip USA!!! poprzez AOLA !!!:-)

I bede sie chyba dorabiac na cos lepszego od AVATADORA zobaczy sie...

Opublikowano

Wow to nieźle :) Ja też zacznę zbierać SB na aventadora :) Mógłbyś zrobić jakiś poradnik odnośnie zmiany ip? Bo mi nie działa. A że spytam... Ile zgarniałeś SB za 1 ankietę?

Opublikowano

Zalezy... Np trafila mi sie taka ankieta holenderska za ktora dostalem 1k SB ! (Bardzo polecam holenderskie ... Trudzilem sie pare godzin nad rozszyfrowaniem ankiet tak aby pasowaly kody pocztowe i numery telefonow ;d)

RObilem To programem AnonymX w firefoxie.

Na polskich zarobisz okolo 500~ jesli ogarniesz bo z nimi ciezko ;/

Teraz biore sie za AOL'a ale cos mi nie idzie z tym robieniem ankiet USA.

Masz tu linka do AnonymX http://www.mpcforum.pl/topic/523502-tut-zarabianie-boostw-poprzez-wypenianie-ankietsponsorpay/

A tu do aola http://www.mpcforum.pl/topic/234469-aol-95-poradnik/

Ps. Moze troche odbiegam od tematu ale wie ktos jak zmienic w AOLU tak zeby IP bylo z innego panstwa a nie tylko z USA???

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...