Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mam wirusy, proszę o pomoc

Royal.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skanowałem programem, który nazywa się Malwarebytes Anti- Malware, ale po ponad 3 godzinach skanowania mi się zbugował, nie mogłem nic zrobić, brak odpowiedzi. Więc wyłączyłem.

Myślę, że ten program nadaje się tylko do szybkich skanować, gdy się ma drewniane komputery, tak jak ja.

Jaki inny skaner mi polecacie, ma być on dokładny, bo przez wirusy nie mogę pograć w minecrafta, warrocka, czy CA. Freezuje mi obraz. Już jest troche lepiej, bo przeskanowałem avastem, ale nie wszystko mi wykrył. Skoro problem nie zniknął to pewnie oznacza, że mam jeszcze wirusy, gdy zamykałem Malwarebytes'a to po tych 3 godzinach wykrył mi jednego zarażonego plika.

Proszę o pomoc, czym wy skanujecie?

Opublikowano

@up

jeśli większość osób będzie za tym skanerem taki też zainstaluje, zalezy mi na tym, żeby wykrył WSZYSTKIE wirusy, a potem je usunął.

Opublikowano

a ten Trial na ile jest dni?

Licencje trial dają możliwość testowania produktów przez 30 dni (w przypadku Kaspersky Mobile Security jest to 7 dni).

:)

1378331621-U719057.png

Opublikowano

Zeskanuj obojętnie jakim programem do skanowania. Kaspersky to dobry antywirus więc wszystko Ci usunie. Ja osobiście mam avasta, lecz ostatnio skanowałem dr web i znalazł się syf jakiś. Spróbuj albo kasperskim albo dr web.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Jeden ci poleci Nortona, drugi Avasta jeszcze inn Kacperskiego :D

Osobiście polecam do tego Kacpersky, AVG lub Nortona.

Nie polecałbym ci skanować Avastem, gdyż potrafi zgłupieć... (sam siebie wykrył jako wirusa -.-)

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Tylko, że jako antyvirusa używam avasta, można mieć więcej niż 1 antyvirusa na kompie zainstalowanego? Tego drugiego używałbym tylko do skanowania

Opublikowano

Można, ale to obciąża komputer w skutek czego działa wolniej. Wystarczy jeden antywirus.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Można, ale to obciąża komputer w skutek czego działa wolniej. Wystarczy jeden antywirus.

ale ja korzystam i będę korzystać z avasta, szukam antyvirusa, który mi lepiej przeskanuje i jest kompatybilny z avastem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...