Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jesteś nowy? Chcesz zacząć grę? Przeczytaj!

uwotm9.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Doszła do nas informacja, że beta Doty właśnie dobiegła końca. Jeżeli jesteś nowym graczem i chcesz zagrać, to wystarczy, że wejdziesz w link podany niżej, pobierzesz grę i poczekasz na swoją kolej by dołączyć. Valve wyjaśnia, że nie dopuszczą wszystkich nowych graczy, by nie przeciążyć serwerów. Wszystko wyjaśnione niżej.

Link do strony gry:

http://store.steampowered.com/app/570/

Link do artykułu 'Beta is over', przeczytajcie, by wiedzieć o co chodzi (wszystko jest po PL):

http://www.dota2.com/thebetaisover

Miłego grania. :)

he?

Opublikowano

Napisz co w nim jest.

Ja jeszcze czegoś takiego nie dostałem.

@Edit

On pokazuje ile osób zaprosiłeś do gry. Nic więcej nie wiem.

be40e79d8a4146afcd71316c7fe9f193a72a0ee3

Legenda
Opublikowano

Co daje ten Bloodstone za udział w becie?

Jest to ile giftów rozesłałeś innym osobą, którzy dzięki temu mają dostęp do gry. Jest to pamiątka, której nie możemy sprzedać/wymienić.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Jeżeli grałeś w becie to możesz grać normalnie. Jedynie możesz dostać Bloodstone`a za danie giftów. Nie musisz czekać w kolejce.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wszyscy co się tak stresują kiedy ich kolej.Zachowajcie zimną krew tak jak pisał Damn. ,wpuszczaja stopniowo bo muszą rozwijać serwery.

874831456689708709857.jpeg

Tyle Wygrać.

Opublikowano

Właśnie chyba usunęli kolejki, bo meczu praktycznie nie da się znaleźć. Jak po 20 minutach coś znajdzie, to co najmniej 3 osoby nie akceptują :P

Opublikowano

@up Przesadzasz, pewnie grasz na jakimś ruskim, czy nie wiadomo jakim serwerze. Ja gram na West EU i nie mam problemu, max trzy minuty czekam, rzadko kiedy nie akceptują.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...