Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Hacked Client 1.6

Fighter32

Rekomendowane odpowiedzi

Znawca
Opublikowano

@up dziękuję c:

To prawda, że nodusa już nie będzie na 1.6+?

(Nie)stety to prawda, masz tu wiadomość od twórcy:

Well... this is it. I'm done with Nodus. I've been programming Nodus for a very long time and I've seen it grow into something I don't like at all. The Minecraft community has fallen to shit and Mojang seems to not care. At one point there were 6, 000 people online the Nodus IRC channel (connected from the client) a year ago when we had IRC. That's rediculous. It's been a fun run but it's time to say good bye.

If you've donated for a cape you'll still have it on your character for the current version of Nodus and you'll have it in future versions if I ever decide to continue the project. (Perhaps even access to something special we were planning for donators). Almost all of the requests I'm recieving now are spam so I've removed the form. I haven't had a chance to get through all of them so if you're still waiting on you cape/cape change it may be done soon.

Tłumaczenie:

Cóż... To prawda. Skończyłem z Nodusem. Tworzyłem Nodusa bardzo długo, widziałem jak się rozwijał lecz coś mi nie pasowało... Społeczność Minecrafta spadła na psy, a Mojang się tym kompletnie nie przejmuje. W pewnym momencie było aż 6000 osób dostępnych na kanale IRC, rok temu gdy zrobiliśmy IRC. To było śmieszne. To było strasznie śmieszne ale czas powiedzieć "do widzenia". Jeśli złożyłeś dotację na Nodusa, to będziesz go miał w przyszłych wersjach jeśli tylko zdecyduję się go kontynuować. (Chcemy wynagrodzić donatorów czymś specjalnym.) Mam teraz zasyfioną całą skrzynkę email więc usunąłem formularz kontaktowy. Nie miałem możliwości aby przez to wszystko przebrnąć, lecz jeśli dalej czekasz, może się doczekasz...

Tłumaczyłem specjalnie dla ciebie, znam angielski więc nie korzystałem z żadnych tłumaczów itp.,

Pozdrawiam

Validating > Member > ProUser > Postmaker

-----------------------

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...