Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Hacki na serwer Draconis.

Shon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer:

-Draconis

Potrzebuje:

-NinjaHack'a który na 100% działa i widać normalnie postać.

-MobberHack'a

-Coś co pomoże mi zamienić miejsca w eq, a mianowicie chodzi mi o to aby te 5 miejsc (A,B,C,D,E) przenieść z pierwszej strony na drugą(A`,B`,C`,D`,E`). Jeżeli macie jakieś Tutoriale jak to wykonać, lub coś podobnego, piszcie ! :)

oez9.png =====>2hn.png
Z góry dziękuje i pozdrawiam Shon.

Edit. Nie chcę tworzyć nowego tematu to napisze tutaj:

-Czy jest możliwe używanie HackBar'u z KMR bez niego, chodzi o to, czy można go włączyć tylko na zwykłym kliencie danego serwera ? (Zwykły Klient + HackBar)

Edit.#2

-Szukam jeszcze Wh, które będzie działać na Poli !! (Bardzo ważne)

tojesttor.png

Opublikowano

No właśnie tylko ten jeden, ale czy ktoś wie jak zwolnić 5 slotów ? Good Dzięki za linki !

Ps. Ważny dla mnie jest ten NinjaHack bo on się troszkę różni od zwykłego WH.

tojesttor.png

Opublikowano

Na razie nikt tego nie rozkminił, zrobiłem tylko na 1 slot, w cheat engine nie wiem jak zrobić na kolejne, bo w pointerach są to inne liczby.

Opublikowano

Każde wh jest przystosowane tak, aby działo na jakąś tam postać, prawda ? A czy dało by je tak zmienić, aby działało na każdy możliwy Marmur Polimorfi ?

tojesttor.png

Opublikowano

Ale właśnie mi nie chodzi o DmgHack, lecz o wh, bo gdy jest się w polimorfi, nasze obrażenia zwiększone są około x3 i jak bym wtedy miał wh, to Exp był by o wiele szybszy i przyjemniejszy ;)

tojesttor.png

Opublikowano

Ale właśnie mi nie chodzi o DmgHack, lecz o wh, bo gdy jest się w polimorfi, nasze obrażenia zwiększone są około x3 i jak bym wtedy miał wh, to Exp był by o wiele szybszy i przyjemniejszy ;)

nie ma wh ktore dziala na poli

Opublikowano

Ja nie stesty nie znam ale powodzenia :)

Nabijasz posty, czy jak ? ^^

nie ma wh ktore dziala na poli

No może jeszcze nie ma, ale może ktoś stworzy, bo to chyba zależy jak to się ustawi bo można na np. facet, a kobieta, więc może ktoś dał by rade na poli.

tojesttor.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...