Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Draven - nowa pasywka

GGKhrystal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Jak wiecie (chociaż Ci co czytali) Dravenowi została zmieniona pasywka na nową - czy uważacie, że Draven nadal będzie jednym z potężniejszym ADC ? Mówiąc prawdę interesuje się tym bo Draven był jednym z moich ulubionych ADC ?

Liga Dravena (nowa umiejętność bierna)

• Gdy Draven złapie Wirujący Topór lub zabije stwora albo potwora, zyskuje ładunek Uwielbienia. Gdy zabije bohatera, zużyje połowę ładunków Uwielbienia, zyskując 3 sztuki złota za każdy ładunek. Ginąc, Draven traci połowę Uwielbienia.

No i co o tym myślicie ? Mógłbym mi też ktoś wyjaśnić jej działanie ? Nie rozumiem za bardzo - Robimy na minionach 50 stacków, zabijemy bohatera i stracimy ich 25 po czym otrzymujemy 75 golda, ta ?

Opublikowano

Jeszcze pierdyliard tych tematów z dyskusją załóżcie, bo nikt nie widział patch notes...

Teraz draven nie będzie już tak oporowy w early, ale jak wyfarmi się odpowiednio, to w late zrobi siekę.

Opublikowano

Coś jak E aśki teraz łatwiej go będzie rozwalić w early co nie zmienia faktu że jest bardzo dobry

Napisałem coś sensownego lub Ci pomogłem?

Zostaw like

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...