Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Zmiana waluty

malyyy4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dzisiaj przeczytałem że istnieje mozliwosc zmiany waluty na węgiersk i wtedy wszystko jest tasz o jakies 15-20% i teraz pytania czy ktos wie jak to zrobic i czy to nie przeszkadza w przyszlych platnosciach

Opublikowano

dzisiaj przeczytałem że istnieje mozliwosc zmiany waluty na węgiersk i wtedy wszystko jest tasz o jakies 15-20% i teraz pytania czy ktos wie jak to zrobic i czy to nie przeszkadza w przyszlych platnosciach

Mi się wydaje że o zmianę waluty powinieneś napisać do suportu.

Opublikowano

Zeby zmienic walute musisz napisac do suportu ale zastanow sie skad wezmiesz walute wegierska jesli przelew bankowy to bank moze ci policzyc po niezbyt korzystnej cenie i wyjdzie ci drozej a PaySafeCart skad wezmiesz wegierski o ile korzystasz z tej formy platnosci rozwaz za i przeciw i wszystko dobrze przelicz czy bedzie ci sie oplacalo

Opublikowano

jak co PSC policzy kurs to ci wyjdzie 15% drozej:D

według wyliczeń jednego gracza z forum sf. po obliczeniu kosztów bardziej opłaca się węgierska nawet w przypadku pokładów.

Opublikowano

PSC samo zmienia walutę według kursu takiego jaki oni mają aktualnie na swojej stronie jak ktoś nie wie jakie psc ma przeliczenie np z pln na eur to na samym dole strony psc jest kalkulator walutowy

334qlo8.jpg
Opublikowano

PSC samo zmienia walutę według kursu takiego jaki oni mają aktualnie na swojej stronie jak ktoś nie wie jakie psc ma przeliczenie np z pln na eur to na samym dole strony psc jest kalkulator walutowy

Czy jest ktoś w stanie podać mi serwer prox który by działał ? Oczywiście Węgierski ;)

Opublikowano
Abyśmy mogli dokonać zmiany waluty na koncie, bardzo proszęodpowiedzieć na WSZYSTKIE poniższe pytania:W jakim kraju Pan/i obecnie przebywa?Czy ktoś jeszcze się loguje na to konto?Prosimy mieć na uwadze to, że waluty nie możemy ustawić manualnie,możemy tylko zresetować jej ustawienia i przyjmie się waluta kraju, wktórym Pan/i obecnie się znajduje.Nie mamy możliwości resetowania waluty za każdym razem. Możemy tegodokonać raz, ale trzeba mieć na uwadze, że po zmianie waluty każdelogowanie z innego kraju spowoduje przyjęcie waluty tegoż właśniekraju.

Wiec trzeba zmienic ip na wegierskie:)podczas logowania

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...