Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Trackmania Nations Forever

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy gra ktoś w tą grę? Ostatnio była dołączona do CD Action, ale można ją pobrać za darmo.

Jeśli ktoś jej nie zna przybliżę ją po trosze:

logo_tmnf.gif

Darmowa gra w najpelniejszym tego slowa znaczeniu, TrackMania Nations Forever pozwala Ci scigac sie z zawrotnymi predkosciami na widowiskowych trasach pojedynczo lub w trybie dla wielu graczy. Nations Forever bedzie zawierala nowa wersje “Forever” srodowiska Stadion, pelny tryb dla jednego gracza i 65 calkowicie nowych tras o rosnacym poziomie trudnosci. TrackMania Nations Forever przyciagnie jeszcze wieksza liczbe graczy niz oryginalna gra Nations, dzieki wciagajacemu trybowi gry wieloosobowej, innowacyjnym funkcjom online i rewolucyjnym mozliwosciom interakcji pomiedzy graczami.

W TrackMania Nations Forever, studio Nadeo wybralo wykorzystanie mozliwosci komputerów PC jako platformy dla gier, komunikacji i kreatywnosci, aby umozliwic wziecie udzialu w tej unikalnej grze jeszcze wiekszej liczbie graczy.

Elementy gry:

Calkowicie darmowa wersja.

Wciagajacy tryb gry dla jednego gracza zawierajacy 65 calkowicie nowych tras.

Indywidualny i druzynowy tryb gry dla wielu graczy. Dolacz do milionów graczy online na serwerach TrackMania.

Jedno kompletne srodowisko TrackMania: Stadion “Forever”.

Wbudowany w gre edytor, pozwalajacy tworzyc wlasne trasy, studio filmowe, pozwalajace na tworzenie wlasnych filmów, i lakiernia, pozwalajaca na dowolne graficzne personalizowanie samochodów.

Kilka filmików z gry: http://pl.youtube.com/results?search_query...&oq=trackma

Oficjalna strona z możliwością pobrania gry: http://www.trackmania.com/index.php?lang=pl&rub=tmnf

Zasady są proste, a motyw rywalizacji z całym światem strasznie wciąga ;p SERDECZNIE POLECAM ;)

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Ściągnąłem tą grę i musze przyznać, że było warto :) Fajne są plansze. Na razie jeździłem tylko na jeden gracz, ale zaraz się gdzieś tam podłącze.

ps. nie rozpędzajcie się na skokach bo łatwo wylądować na pysku ^^

Edit:

Jednak wystarczy w powietrzu kierować strzałkami żeby spaść prosto ;)

Opublikowano

Dzięki za informacja(serio)

Pytanie:

Jest zwykła trackmania nations i trackmanie nations forever,czy tak,bo nie jestem pewien!?

P.S miałem 50% to mi kuzyn kompa wyłączył!I Ch** pobieranie szczelił! :angry:

@down:

Ok.Dzięki

Opublikowano

Trackmania Nations to stara edycja, a nowa to właśnie Trackmania Nations Forever... btw. można rozszerzyć sobie TNF do Trackmanii United Forever (nowe auta i inne bajery) za ok. 5$ per month..

EXPmIpC.gif