Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] WTF ?!

DageQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przecież to jest gówno.

Wystarczy ignite i nic nie robi, wystarczy ogarnięta kontra z doskokiem/odskokiem i aatrox mówi papa.

Nie potrzeba mu nerfa, bo i tak jest słaby :>

Opublikowano

Bo nie jest wcale taki dobry... Ma dlugie cooldowny na Q i E, a leczenie z W jesli go nie nafeedujesz wcale nie jest takie op. Takie jest moje zdanie na jego temat ;)

Opublikowano

Ludzie przestancie plakac aatrox nie jest op sam go mam i jesli sie go nie na feeduje na poczatki to prawie nic nie robi jeszcze jax na topie ze swoim doskokiem i stunem i papa aatrox

Jak pomogłem licze na Lajka!!!
Opublikowano

Witajcie. Dlaczego aatrox nie dostał nerfa w patchu 3.9 ?!!!!!!

Byle cc i ignite. Jak jest tf to nic nie ugra. Jak dla mnie najsłabsza postać tego sezonu. Dobra tylko na 3v3.

2QBkjd.jpg

Osiągnięcia:

ESL 3on3:
# 2nd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #106 (21.08.14)
# 3rd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 August Month Final (28.08.14)
# 2nd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #107 (04.09.14)
# 2nd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #109 (18.09.14)
# 4th Place LoL Go4LoL Poland 3on3 September Month Final (2.09.14)
# 3rd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #111 (07.10.14)
# 1st Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #112 (14.10.14)
# 3rd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #113 (21.10.14)

VoidLeague 3on3:
# 1st Place VoidLeague 3on3 TT #30 East (30.08.14)
# 1st Place VoidLeague 3on3 TT #31 East (06.09.14)
# 2nd Place VoidLeague 3on3 TT #32 East (13.09.14)
# 4th Place VoidLeague 3on3 TT #33 East (20.09.14)
# 1st Place VoidLeague 3on3 TT #34 East (27.09.14)
# 3rd Place VoidLeague 3on3 TT #35 East (04.10.2014)
# 2nd Place VoidLeague 3on3 TT #36 East (11.10.14)

ESCsportcup 3on3:
# 1st Place ESC Cup4Fun #4 (21.09.14)
# 1st Place ESC Cup4Fun3on3 #6 (19.10.14)

Opublikowano

Chujowy jest ten Aatrox, dobrze że go nie kupiłem :D

Aatrox nie dostał nerfa bo nie jest za silny (czyt. OP)

Opublikowano

Pierdolicie smuty chłopaki. Aatrox jest b. mocny. Nie ma champa co by sie leczył o 400 co 3 ataki. Nie mowie że ja mam z nim problem ale trafi sie takie team warzyw i przeciwko masz aatroxa 8/0 to już można iść na afka, jak ledwo go w 5ciu idzie zabić.

xxx

Opublikowano

Pierdolicie smuty chłopaki. Aatrox jest b. mocny. Nie ma chcmpa co by sie leczył o 400 co 3 ataki. Nie mowie że ja mam z nim problem ale trafi sie takie team warzyw i przeciwko masz aatroxa 8/0 to już można iść na afka, jak ledwo go w 5ciu idzie sabić.

Niestety (albo i stety) taka prawda że 3/4 champów, którzy mają 8/0 można dojechać tylko w grupie...

@Topic

Nie dostał nerfa bo nie jest OP, proste i logiczne.

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Opublikowano

Pierdolicie smuty chłopaki. Aatrox jest b. mocny. Nie ma chcmpa co by sie leczył o 400 co 3 ataki. Nie mowie że ja mam z nim problem ale trafi sie takie team warzyw i przeciwko masz aatroxa 8/0 to już można iść na afka, jak ledwo go w 5ciu idzie sabić.

Moze leczy sie po 400 jezeli ma tylko ponizej 50% zdrowia a tam to leczy sie po 150-200 . Oczywiscie po zlozeniu takich itemkow a po drugie prawie wszystkie postacie ktore sa 8/0 to je trzeba w grupie zabijac

Jak pomogłem licze na Lajka!!!
Opublikowano

No to skoro miałby się leczyć za np. trochę ponad 100 (gdy ma mniej niż połowę życia), to co on by robił? Bił co 10 sekund z e? Ogarnijcie się trochę, każda postać musi mieć coś mocnego. Pewnie płaczecie jak mają w przeciwnym teamie vayne?

Opublikowano

Witam wszystkich. Zrozumieliśmy ze jest słaby z paru konkretnych powodów. Ale postać jako tako ma potencjał. Jego immortal pasywka. Na midzie nawet ogarnia ,ale skoro postać na topa to powinien nie odstawać od innych ,ale niestety tak się dzieje, Tyle mam do powiedzenia.

http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227#history

Profil sławnego Kaszy - Adolfa Hipstera. Zmienił nick bo był jednym z najsławniejszych BoLowców. Jak widać wszystkie gry to praktycznie APC. Pare dni nie ma BoLa i kaszce się troszku spadło ale dszelendszer będzie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...