Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Nie mogę założyć konta

PrzyjdzAzazelu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam problem, bo zakładam konto, wszystko działa, ale do czasu kiedy muszę potwierdzić adres e-mail i tutaj jest problem... Nie przychodzi mi żaden link aktywacyjny na e-maila, robiłem 3 maile na żaden nie przychodzi, robiłem na WP i onet i nic ;/ folder spam czysty proszę o POMOC

Opublikowano

Jak nie pomoże to co napisał Maximus to zrób konto na gmailu . Ja sie rejestrowałem z 10 razy na kazdej możliwej poczcie i dupa . Brat za pierwszym razem u siebie na lapku mnie na gmailu zarejestrował , i działa.

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Jeśli masz pocztę na gmailu i w nazwie kropkę to przy logowaniu jej nie wpisujesz, czyli jak masz np. [email protected] to w logowaniu wpisujesz [email protected].

Nie wiem czy przy rejestracji też tak trzeba wpisywać, ale możesz spróbować, może zadziała.

Przyjmuję zlecenia na grafikę - chętny? Napisz do mnie

Jeżeli pomogłem lub podoba Ci się mój post - kliknij Lubię to!

Opublikowano

Mi w 45 sekund przyszedł link aktywacyjny, a mam e-maile, na o2.pl ( tam wszystko mam na o2.pl ), na żadnej, innej.

bez gif

Opublikowano

Miałem podobny problem ale mogłem się zalogować, więc spróbuj się zalogować przez mail'a obojętnie jakiego(zamiast loginu wpisujesz mail'a) jak będzie działać to ok jak nie to też ok :) masz stronę https://register.perfectworld.com/account/resend_verification_code uzupełniasz i powinien ci przyjść mail(mi nie przyszedł ale inni piszą że im tak), z tym że jak możesz się logować przez mail'a to napisz jeszcze do supportu i też ci wyślą link aktywacyjny(czas około 3 dni).

Opublikowano

Założe jeszcze raz nowe konto i zobacze, bo na tamtych nie mogę sie zalogowac e-mailem

założyłem na gmialu konto dalej nic nie przychodzi

WIELKIE DZIĘKI, DZIAŁA DZIĘKI !!!!!!!!!!!! DO ZAMKNIĘCIA !!!!!!!

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Dołącze się do tego Brat zrobił konto sobie na WP nawet nie musiał aktywować i chodzi ja zrobiłem i dupa nawet aktywacjia nie przyszła na E-meila

Powiem tak nic nie pomaga nawet odzyskanie hasła nie działa czekam już 3h na emeila Może żle hasło wpisuje

Próbowałem robić konto z czystym nie uzywanym E-meilem Nie przyjmuje go !! pisze że uzywany

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Ja tak samo miałem na początku, tylko wtedy była aktualizacja gry i nie działało każdemu. NIE TRZEBA POTWIERDZAĆ LINKU AKTYWACYJNEGO PODCZAS REJESTRACJI, bo i tak nie przychodzi. Bez aktywacji sie gra.

6f17e95a91894bb7ae164ebb34ffed25.jpg

Opublikowano

Ja tak samo miałem na początku, tylko wtedy była aktualizacja gry i nie

działało każdemu. NIE TRZEBA POTWIERDZAĆ LINKU AKTYWACYJNEGO PODCZAS

REJESTRACJI, bo i tak nie przychodzi. Bez aktywacji sie gra.

Ciekawe to jak sie chce zalogować to wyskakuje "Aktywój swoje konto "

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Witam, ja zaś mam inny problem z tą "genialną" stroną... Stworzyłem konto niby wszystko w porządku przyszedł link aktywacyjny (nie wiem czemu link po niemiecku). Po kliknięciu wysyła mnie na niemiecką stronę perfect world i dostaję błąd który brzmi tak (niem>pol) "Wprowadzono nieprawidłową nazwę konta, hasła lub kodu weryfikacyjnego. Prosimy spróbować ponownie". Rejestracje wykonałem poprzez Reflinka do strony Neverwinter.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...