Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sądzicie o tym lapku?

dulu66

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Laptop spoko. Powinien ciagnac wymagajace tytuly na full :-)

Do takiego cuda przydal by sie dysk SSD wg. mnie.

Ps. Laptopy nie sa do gier, do gier tylko komputer PC.

slider-teamspeak-logo.png

Opublikowano

Laptop spoko. Powinien ciagnac wymagajace tytuly na full :-)

Do takiego cuda przydal by sie dysk SSD wg. mnie.

Ps. Laptopy nie sa do gier, do gier tylko komputer PC.

Czy ty spojrzałeś na kartę grafiki???

Ta karta NIE JEST DO GIER TYLKO DO BIURA , nie zagrasz na niej w żadne wymagające gry i na pewno nie na full.

Laptop jest sopko , ale do neta, biura , filmów

CPU : Intel i5 4670k //  GPU : Gigabyte 270x Windforce3X // PSU : Ocz Fatal1ty550w  // CASE :  Regnum L50  // MOBO : B85-G43  // RAM : 8GB DDR3  HDD : Seagate 1 TB , Samsung 1 TB     

Opublikowano

Laptopy nie są do gier ;P .Niby są laptopy dla graczy ale czy kupowanie takiego lapka ma jakiś sens ? na lapka przykładowo wydasz 2500 zł a na PC 1500 zł i pc będzie sprawował się lepiej poza tym PC można zawsze zrobić upgrade części a w lapku nie . Tak poza tym trzeba wziąć pod uwage że laptopy grzeją sie niemiłośiernie i ich części zużywają się o wiele szybciej niż w PC.

Ogólnie to laptop spoko sam kiedys myślałem o kupnie lapka do gier ale obejrzałem pare filmów na necie i testów i przeglądałem fora i ciesze się ze tego nie zrobiłem.

Opublikowano

Hmm... z 17 calowym matowym ekranem, pamięcią 8GB RAM i kartą 635m nie znalazłem niczego w cenie do 2,5k lepszego od Asusa ;)

PS: Załuję tylko, że nie dopłaciłem do dysku SSD.

To bardzo słabo szukałeś.

Taniej a lepszy - http://allegro.pl/laptop-do-gier-lenovo-y580-i3-4gb-1tb-gtx660m-2gb-i3375617729.html

hohohehehohohihihehehohohuhu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...