Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Pliki Tanirus aka. Tineshia aka. AlineMT2

Kayas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up Tam nie było questów, sam je zrób ale nie radze na tych plikach ;)

[√] 50 postów
[√] 100 postów
[√] 250 postów

[√] 500 postów

[x] 800 postów

Opublikowano

Ta chciał być pro ale mu nie wyszło bo skopiował backup z odpinającą się bazą i podziurawionym game sheili no i ogolnie 0 poprawek w syserze tu jest u mnie syserr aktualnie wazy zaledwie pare KB ... game juz dawno zmienione .

Zapakowałem i zostawiłem ale to szczegół chłopak się pogubił i skopiował nie tego co trzeba :P

Mam coś w planach ale raczej nie pod tym nickiem .

Ło kurwa Sheila w temacie wypierdalaj ziom ... Idź pisać swoje jakże optymalne questy i pomagać mi + pierdolic jak ja to nic nie umiem :)

Crystal : Ciekawi mnie co on zrobił z tą bazą /game to się sypało samo po wpisaniu /reload p serwer wyrzucalo przy 100 graczach game zmienione wpisalem /reload p to nie padl przy 540 cos z kawałkiem . Wiec widać jakie te pliki sa profesjonalne . Jeszcze cos trzeba zrobic ale tego nie powiem ogarnieci to zrobia ;) A ja tymczasem ide robic petsystem

Może się w plikach pomylił... Ale cóż. Ten twój serwer Tanirus to po prostu jakiś żart.Jesteś technikiem, a nawet sobie nie poradziłeś. Uff, może coś tam umiesz, ale bez przesady. Jak wam ch padało to na początku niby Gumiś atakował, potem to wina game, potem coś z bazą a na końcu usuneliście mapke 95, bo to wina mobów... A tak naprawde, pliki Sheili ukradłeś, bo nie umiesz docenić czyjejś pracy...

Powiem wam, że będzie serwer na podobnych plikach tylko że dodany 3x nowy ulepszacz= Zielona Perła, pazur smoka, łuska smoka. Sheila już jest w trakcie bety, za niedługo serwer.

@TOPIC.

Pliki są ok, ale dość dużo bugów, ja tam problemów z padającym ch ani niczym innym nie miałem...

Miejmy nadzieje, że za odrobinę prawdy, oraz własnego zdania, nie dostanę 5% ... ;)

A i tak od siebie, jeżeli lubicie fajne pvp, bosy itp, to zachęcam do wgrania.

Opublikowano

Włącz kurwa serwer sheila i go ogarnij bo jutro tam juz nikt nie będzie grał. aaaa zapomniałem. Nie umiesz nawet dmg broni zmniejszyć. So Close.

wiwpverco.png

*Honor Twoją Amunicją*

Wspólnie i W Porozumieniu

WiWP

Opublikowano

2x up

Odbugowane? AHAHahahahahah xdd bug na bugu, bled za bledem;x

Spokój nastał w moim sercu, wszystko znowu jest na miejscu. Odnalazłem w sobie spokój, wyrzuciłem wręcz niepokój. Pokazałem silną wolę i od teraz mam swobode... ;o

Opublikowano

HyHy widze nadal zainteresowanie syfem :D Pozdro ~~Flourine / Polecam - Naprawić tabelki , zmienić game , zmienić mapy , naprawić całkowity drop a nie sorry lepiej robic od terenza plikow juz :P

Down:

Jak robisz serwer pod IS to tak ^^

Opublikowano

Up dziur w plikach :OOO?

Kilka difów i działa miodzio ale nie użyje tego :)

Wole samemu sobie od terenza zrobic :D

xD To w koncu samemu czy od terenza ^^
Opublikowano

Maly problem mam ...

Wgralem na pliki terenza, mialem 1.3k chyba zle przeslanych plikow w FZ

Wbijam na server chce sobie zrespic luk runiczny i mam zolc. Mam clienta tanirusa ale dalej widze zolcie.

Ktos pomoze ?

1386175744-U112610.png
Opublikowano

jest na tych plikach bao-bao i pety i kostiumy?

jest pet bao-bao, tylko nie ma do niego pieczęci, ale to można łatwo zrobić.

Kilka innych petów też jest.

Kostiumy są.

Opublikowano

jest pet bao-bao, tylko nie ma do niego pieczęci, ale to można łatwo zrobić.

Kilka innych petów też jest.

Kostiumy są.

pliki dobre?

zukh.png

Czekam z nadzieją.!

Chce ktoś pliki Tanirus? Walnij 10 like 5 w profilu i napisz na PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...