Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Pliki Tanirus aka. Tineshia aka. AlineMT2

Kayas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pliki nie maja nic ale to nic ciekawego pliki sa na serwer latwiejszy niz 4fun 0 nowosci questow itp nie polecam

3392542656.png

Opublikowano

Mam nadzieje że jak wrzucę te pliki na sf terenza 2012+ to będzie śmigać :)

Like :]

Hasło do navi by się przydało.

Opublikowano

limit lajków i hasło do navi daje na pw : >

W sumie to już sobie poradziłem, wszystko działa, dzięki :)

Opublikowano

dla ludzi co maja problemy z haslem ! po prostu nie wygrywajcie folderu mysql ......

3392542656.png

Opublikowano

Ta chciał być pro ale mu nie wyszło bo skopiował backup z odpinającą się bazą i podziurawionym game sheili no i ogolnie 0 poprawek w syserze tu jest u mnie syserr aktualnie wazy zaledwie pare KB ... game juz dawno zmienione .

A on wgl umial zrobic Backupa? czy Ty zrobiles i jemu podeslales? ;D bo z tego co wiem nawet logow nie potrafil sprawdzic wczesniej.

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

Ta chciał być pro ale mu nie wyszło bo skopiował backup z odpinającą się bazą i podziurawionym game sheili no i ogolnie 0 poprawek w syserze tu jest u mnie syserr aktualnie wazy zaledwie pare KB ... game juz dawno zmienione .

Zapakowałem i zostawiłem ale to szczegół chłopak się pogubił i skopiował nie tego co trzeba :P

Mam coś w planach ale raczej nie pod tym nickiem .

No to wymiana game+db i to w sumie wszystko. I można postawić nowy serwer :]

Opublikowano

jakie hasla??

Nie podmieniaj plików "user" i będziesz miał takie hasło jakie miałeś lub jakie było orginalne

@Topic.

Na jakiej maszynie pójdą te pliki? Na terenzie pójdą bez problemu?

Opublikowano

ahahhaha. o SivleR to czyta. Beka w pizdu tu sie jeszcze DB kozaki odpina ale prosze uzywajcie niestety nie tą kopię nasz bóg ma bedzie wam sie baza odpinala przy wiekszej ilosci osob :) btw. haslo do navi 1e12c123c1z41 / Kayas aka shaders pozdrawiam Cię upasz nie te pliczki ziomeczku ;) wiedz , że dla mnie jesteś śmieciem który tylko niszczy innych ale mnie to nie rusza ;] /

ryj śmieciu bo bez Nixa byłbyś gównem , a sorki w sumie nim jestes :D

Dostałem nauczkę , że nie robi się na SF terenza :) BugFixów nie dam bo jedna osoba na gadu by mnie utłukła ;)

HAHAHAHAAH NIE ROBI SIĘ ? :D KRADZIONE PLIKI WIĘC TY NIC NIE ROBIŁEŚ TYLKO NIXO DUPOLIZIE :D ALE SPOKO WYSTARTUJ Z SERWEREM DAM PARE CIEKAWYCH ROZMÓW I ZDJĘĆ HEHE POZDRAWIAM HONORA PEDOFILA : D

Opublikowano

Ogarnijcie te wyzwiska, bo patrzeć się nie da.

Kayas otrzymał bana na 7 dni, za wyzwiska.

bez gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...