Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Uno Problemo

supaplex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko mam "mały" problem, otóż przeglądając stronę bezuzyteczna.pl po paru chwilach załadowała mi się jakaś inna strona, i za każdym razem gdy wejde na chrome lub mozille to załadowuje mi się ta strona i nie mam jak wejść na inna ponieważ po 3 sekundach załadowuje się od nowa ta strona,

link do tej strony:http://onlinefwd.com/?dn=thebflix.info&fp=hFLY5%2FwHvd8t%2BFjJ6awxBaRvl2vpzlIZchL5LTypOtltDSB1UT%2FDsc8x9v7ifuf7RCrzSpD2YIgm63bmE%2B2UWw%3D%3D&prvtof=Em4w2RYi0sJgHwPt7H8nZH0GPqXpTXWmREkoRnfNLOEiwsfkJ42K%2BTtdqfuvdyl5d4bxwY2rssreaHT4gTZDYr3vXfPzw9xPSx6ItrHOXEpgWJVKo7%2FdaZMiJ7LTJMtLlk6q9O%2FjdcXvEeyIMfYdCsUNsZdbHNI7dCe8w6ipU5AUfqRy2HK2TzQB2xM2MsnvxGpTR5meeLxJE4cp2snPORGOJ7Yyt7TzGLavYDbKTqmJO0m161YLgwKteVuNcdo7bBfOq4z9vCQz1zRts9Glo4t%2Fd%2BsnnZ8Xg1OIt1jGSZDgwchUq2mtIq4AyPjlQ%2F1%2BaWuALeLX8VsnT0EZ7zfCyP%2FUAgPcKePEa9fexj22Cat2A8U%2FfZJfOL4SR3iUWSNqzOngNAfZcn%2BrCt5rmPkvX8w7%2FC7KHCHrPOqhqzyXVIIhF5K8IO8%2B54EwnzF2rJY9QyPbSZnMyybgzfpGzyquP5mDcMjNeZ7Z%2BorKaEuTiLs%3D&poru=qGdDEeLwOPryMD0TAkO5OFQstQPs1g%2FVxKbUdsKuK8wY%2FhPIhw%2BRBYKufiCvP3W3qT5hJrwABEVa%2FJYfx7caShXpTaccz9D8HZ3n915C69Y%3D&cifr=1&

Strasznie długa i zmienia się co chwile link ale strona jest taka sama,i tylko na starym poczciwym explorerze mogę posiedzieć bez tego gówna,

Tak więc jeśli ktoś wie o co chodzi to pomocy,skanowałem już cały system i mam pełną ochrone sieciową,www,poczty,pobierania,skryptów itd.

The-West-468x60_pl_PL.jpg

Opublikowano

Odinstaluj Chroma , Mozille powinno pomóc

CPU : Intel i5 4670k //  GPU : Gigabyte 270x Windforce3X // PSU : Ocz Fatal1ty550w  // CASE :  Regnum L50  // MOBO : B85-G43  // RAM : 8GB DDR3  HDD : Seagate 1 TB , Samsung 1 TB     

Opublikowano

Oks sprawdze.A czy mozilla ma powiązania z chrome, bo jeśli nie to czemu też tak jest na Mozilli jak na nią od ponad roku nie wchodzę.

The-West-468x60_pl_PL.jpg

Opublikowano

Otwórz właściwości skrótu chroma i mozilli. W "element docelowy" powinien być adres tego linku. Usuń go. Powinno zadziałać. Pamiętaj! Nie usuwaj wszystkiego tylko głupiutki link na końcu.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...