Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] NewEarth , dlaczego ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie otóź dlaczego serwer gry metin2 NewEarth jest tak mało popularny ?

Ten serwer ma rozbudowaną fabułę gry , małą ilość bugów ( prawie ich brak ).

Jedynymi minusami tego serwera jest mała ilość poświęcanego czasu [HA] na serwer , ale każdy może to zmienić bo jest rekrutacja na GM ^^

Jeżeli jest coś czego ja nie wiem proszę o napisanie mi tego z góry dziękuje :)

1. Wypierdalać z hardami MT2 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2. Moderatorzy MPC forum lubią od tyłu klawiaturą .

3. Chuj

4. 2 chuje i tyle co do mojej pi3rdolonej sygnaturki JEBAĆ MODERATORÓW a tylko mi tą sygnaturkę wyczyść kurwa ;D to ci konto usunę ;P

Opublikowano

Według mnie powodem jest lekko olewający team, brak dobrej reklamy zanim serwer wystartuje oraz monotonia.

Opublikowano

Oni mają jeszcze NewEatrh s2 wiec za bardzo czasu nie mają.

Ale sam serwer fajny .

MOZESZ MI NAPISAĆ ILE GRACZY OKOLO JEST NA SERWERZE I JAKIE RATY ?

08945921259705007813.png

Opublikowano

Nie wiem jakie raty gram na s1 ( hard) bardzo fajnie się gra ale jest nas maximum 15 więc trochę mało i dlatego pytam ;D

3. Chuj

4. 2 chuje i tyle co do mojej pi3rdolonej sygnaturki JEBAĆ MODERATORÓW a tylko mi tą sygnaturkę wyczyść kurwa ;D to ci konto usunę ;P

Odkrywca
Opublikowano

Hmm , grałem na NewEarth ... Gra była przyjemna lecz zrezygnowałem z powodu małej ilości graczy na serwerze ... ;)

- Również nie mam pojęcia czemu nikt tam nie gra ... jeżeli serwer jest naprawde bardzo przyjemny :)

Opublikowano

Hmm , grałem na NewEarth ... Gra była przyjemna lecz zrezygnowałem z powodu małej ilości graczy na serwerze ... ;)

- Również nie mam pojęcia czemu nikt tam nie gra ... jeżeli serwer jest naprawde bardzo przyjemny :)

Hmmm , czyli to może być przez reklame serwera ? ( tzn słabą )

3. Chuj

Opublikowano

Witam mam pytanie otóź dlaczego serwer gry metin2 NewEarth jest tak mało popularny ?

Ten serwer ma rozbudowaną fabułę gry , małą ilość bugów ( prawie ich brak ).

Jedynymi minusami tego serwera jest mała ilość poświęcanego czasu [HA] na serwer , ale każdy może to zmienić bo jest rekrutacja na GM ^^

Jeżeli jest coś czego ja nie wiem proszę o napisanie mi tego z góry dziękuje :)

Mała reklama i team który się rzadko udziela.

1376329988-U387138.png

W razie kontaktu pisz gg:47980253

Opublikowano

Team się mało udziela dlatego że

[HA]CaM - wyleciał

[CM]Ftorek - zajmuje się CS`em

[HA]Prezes - Ma prace

[GM]Damned - ma wy*****e

jeszcze 1 pytanko Czy zagrali byście gdyby po Rekrutacji na GM znalazł by się jakiś który wkońcu ruszy serwer ?

3. Chuj

Opublikowano

Team się mało udziela dlatego że

[HA]CaM - wyleciał

[CM]Ftorek - zajmuje się CS`em

[HA]Prezes - Ma prace

[GM]Damned - ma wy*****e

jeszcze 1 pytanko Czy zagrali byście gdyby po Rekrutacji na GM znalazł by się jakiś który wkońcu ruszy serwer ?

Ja bym zagrał jeżeli serwer przejeła by inna osoba z zgranym team.

1376329988-U387138.png

Opublikowano

Ja bym zagrał jeżeli serwer przejeła by inna osoba z zgranym team.

Hmmm , a jak by dołączyły by nowe osoby do Teamu ? ( jest rekrutacja i prawdopodobnie na każdy serwer zostanie wybranych 2 nowych GM`ów )

3. Chuj

Opublikowano

Hmmm , a jak by dołączyły by nowe osoby do Teamu ? ( jest rekrutacja i prawdopodobnie na każdy serwer zostanie wybranych 2 nowych GM`ów )

Zależy też kto będzie gm bo gm też nie może wszystkiego a co z tego że będzie gm jak przyjdzie Admin powie pa pa i po serwie wątpliwe ale kto wie może wejde

1376329988-U387138.png

Opublikowano

Hmmm , Team nie ma do końca wyj****e mam chyba nawet SS jak każdy z adminów był OnLine i się z nami bawili w m1 ;D

Zależy też kto będzie gm bo gm też nie może wszystkiego a co z tego że będzie gm jak przyjdzie Admin powie pa pa i po serwie wątpliwe ale kto wie może wejde

Admin napewno tak nie zrobi dlaczego ?

- Serwer mu nie wypalił mógł by go zamknąc i zrobić nowy jednak tak nie zrobił pomimo tego że na s1 grało 15 osób maximum podczas całej mojej gry ( czyli ok 3 miesiące ) serwer nie został wyłączony raz i to na 5 minut dlatego że Prezes wgrywał nowości ;D

3. Chuj

Opublikowano

Brak dobrej reklamy czego serwery hard potrzebują, to jest tego wina.

hmmm jest też medium s2 , Czy może to być też spowodowane tym że gra Metin2 staje się coraz mniej popularna ?

3. Chuj

Opublikowano

hmmm jest też medium s2 , Czy może to być też spowodowane tym że gra Metin2 staje się coraz mniej popularna ?

Możliwe, że więcej graczy przeszło właśnie na nowszy serwer -> s2 :P

69sf.png

Opublikowano

Możliwe, że więcej graczy przeszło właśnie na nowszy serwer -> s2 :P

Problem z małą ilością graczy był przed otworzeniem S2 . :)

3. Chuj

Opublikowano

Dlaczego? Na początku było parę znaczących bugów, po ich naprawieniu za wiele osób nie chciało wracać do gry =)

Opublikowano

Dobra kurwa , jak chcesz to zamykaj dziękuje all za wypowiedź :)

3. Chuj

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...