Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaka bron dla Comando

kanohren21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam Comando w National lev. 15 i mam podstawowy arsenal... więc mam do was pytanie jakie bronie kupic dla Comando ??? prosze o pomoc :D

DAJE LIKE ZA POMOC

DAJE LIKE ZA POMOC ! A TY ?

Opublikowano

To zalezy jaki styl gry preferujesz, np.

-Nacisk na snajperki(np. Snajperka z 1 bullet'em[Mk1 Bad Boy/ Panzerhunter 39] oraz snajperka szybka, bądź wolna)

-Nacisk na pistolety, tu są 2 wybory:

1. Pistolet piracki oraz pistolet na daleki dystans

2. 2 Pistolety na daleki dystans

-Nożownk: Oczysiście nóż oraz pistolet(na daleki bądź blisky dystans[zależy czy chcesz obijać także przeciwników z daleka, czy może walczyc tylko w bezpośredniej walce]

-Snajperka i Pistolet: Oczysiście pistolet na daleki dystans, oraz snajperka(są 2 rodzaje: szybka i wolna, ta pierwsza zadaje mniejsze obrażenia ale szybciej strzela, a ta druga, czyli wolna odwrtonie)

Teraz nasuwa się pytanie. Kupić bronie w wersji zwykłej czy super/uber? Tutaj opłaca się zainwestować w wersje super/uber ponieważ pistolety oraz snajperki posiadają większą ilość nabojów(o 3 więcej niż wersja zwykła) oraz większą szansę na zadanie obrażeń krytycznych.

Pamiętaj żeby nie kupywać reskinów broni w zwykłym sklepie, jest to nieopłacalne poniewaz wydajemy około 2x więcej funds za taką samą broń(np. SVD[6719 funds] jest reskinem broni Uber Snjperki Stefana która kosztuje 3539 funds. Te snajperki wyróżnia tylko wygląd oraz dźwięk wypuszczanych naboi.)

Jeżeli chcesz jeszcze bardziej zaoszczędzić funds'y to zaczekaj na oferty dnia gdzie można np kupić:

-Snajperka z 1 bullet'em, Super/Uber Pistolet na daleki dystans oraz Super/Uber nóż

-Reskiny broni(SVD,M95) w tańszej cenie niż zwykłe snajperki w sklepie)

-Pistolet na daleki dystans

-Super/Uber nóż, Pisolet na daleki i bliski dystans w wersji Super/Uber.

Więc wybierz swój styl gry i zakup co zechcesz ;)

Opublikowano

To zalezy jaki styl gry preferujesz, np.

-Nacisk na snajperki(np. Snajperka z 1 bullet'em[Mk1 Bad Boy/ Panzerhunter 39] oraz snajperka szybka, bądź wolna)

-Nacisk na pistolety, tu są 2 wybory:

1. Pistolet piracki oraz pistolet na daleki dystans

2. 2 Pistolety na daleki dystans

-Nożownk: Oczysiście nóż oraz pistolet(na daleki bądź blisky dystans[zależy czy chcesz obijać także przeciwników z daleka, czy może walczyc tylko w bezpośredniej walce]

-Snajperka i Pistolet: Oczysiście pistolet na daleki dystans, oraz snajperka(są 2 rodzaje: szybka i wolna, ta pierwsza zadaje mniejsze obrażenia ale szybciej strzela, a ta druga, czyli wolna odwrtonie)

Teraz nasuwa się pytanie. Kupić bronie w wersji zwykłej czy super/uber? Tutaj opłaca się zainwestować w wersje super/uber ponieważ pistolety oraz snajperki posiadają większą ilość nabojów(o 3 więcej niż wersja zwykła) oraz większą szansę na zadanie obrażeń krytycznych.

Pamiętaj żeby nie kupywać reskinów broni w zwykłym sklepie, jest to nieopłacalne poniewaz wydajemy około 2x więcej funds za taką samą broń(np. SVD[6719 funds] jest reskinem broni Uber Snjperki Stefana która kosztuje 3539 funds. Te snajperki wyróżnia tylko wygląd oraz dźwięk wypuszczanych naboi.)

Jeżeli chcesz jeszcze bardziej zaoszczędzić funds'y to zaczekaj na oferty dnia gdzie można np kupić:

-Snajperka z 1 bullet'em, Super/Uber Pistolet na daleki dystans oraz Super/Uber nóż

-Reskiny broni(SVD,M95) w tańszej cenie niż zwykłe snajperki w sklepie)

-Pistolet na daleki dystans

-Super/Uber nóż, Pisolet na daleki i bliski dystans w wersji Super/Uber.

Więc wybierz swój styl gry i zakup co zechcesz ;)

Ja bym chciał pistolet i Snajperke tylko jaka ?

Opublikowano

No to trzeba było przedwczoraj kupić svd w promocji, a jak nie, to uber snajperka stefana. Pistolet to uber faworyt gerharta

Opublikowano

To też zależy czy chcesz strzelać szybciej i zadawać mniej obrażeń, czy wolniej ale zadawać więcej obrażeń.

Opublikowano

To też zależy czy chcesz strzelać szybciej i zadawać mniej obrażeń, czy wolniej ale zadawać więcej obrażeń.

Wolniej a wiecej zadawac :D

Ja myslalem o jakiejs wolnej snajperce i szybkim pistoleciku ;)

Opublikowano

@up

Nie bierz szybkiego pistoletu - wolny jest DUŻO lepszey. Ja polecam Uber Snajperka Stefana (wolna, duże obrażenia) i Uber Faworyt Gerharta (wolny, duże obrażenia). Szybki pistolet strzela seriami po 3 pociski. Polecam też Uber Snajperkę Stefana na daleki i TEC-9 na bliski (automat, duża szansa na krytyka + szybkie przeładowanie).

Opublikowano

Jeśli chcesz zadawać duzo obrażeń to kup Uber Snajperkę Stefana i Uber Faworyta Gerharta, razem tworzą zabójczy duet :D

Opublikowano

Polecam up

Metin2.pl s1 90lvl -> Dragonmt2 250lvl -> Diamondmt2 250lvl -> Senthia 250lvl -> Tanidur 160lvl

Spotkać mnie można pod nickiem GeDo .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...