Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nidalee12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam kilka pytań co do Skórki Czarująca Nidalee (Bewitching Nidalee). Została ona wprowadzona do sklepu na Halloween 2011. Jest określona mianem "Limited Skin". I chciałem się dowiedzieć czy jest możliwość, iż ta skórka powróci np. na Halloween tego roku. Przeczytałem, że skórki "limited" nie wrócą już do sklepu, a skórki tzw. "legacy" pojawią się na ważne wydarzenia, bądź Święta. Jeżeli ktoś wie, że niestety na pewno nie pojawi się akurat ona w sklepie (nieważne kiedy) to proszę o pomoc jak ją zdobyć w inny sposób. Słyszałem o kodach na skórki czy bohaterów, lub o kupnie konta z tą też skórką. Proszę o pomoc i informację (mogę kupić kod, czy konto, ale nie mogę takich rzeczy znaleźć). Z góry dziękuję :)

Opublikowano

poszukaj na e bayu lub na allegro

to zalezy co beda chciali gracze na hallowen ,nie jest powiedziane ze beda chciali wyprzedazy legacy skinow

­

Opublikowano

poszukaj na e bayu lub na allegro

to zalezy co beda chciali gracze na hallowen ,nie jest powiedziane ze beda chciali wyprzedazy legacy skinow

Szukałem już na e-bay'u i allegro. Niesty nie znalazłem Bewitching Nidalee :( A mógłbyś dokładniej opowiedzieć o preferencjach graczy na Halloween? Mogą sobie w jakiś sposób wybrać co nowego chcą na Halloween?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...