Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Zasięg AA

Eryk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, na streamach zauważyłem, że ludzie coś wciskają, że mają pokazany zasięg swojego AA.

Jaka to opcja/przycisk?

Dzięki

Opublikowano

Nie będę zakładał nowego tematu więc tutaj chciałem was się zapytać, bo widziałem na strem'ach np.Dyrus jak grał zed'em to jak uzywał "Q" to nie miał takiej lini jak np.u nidalee "Q" tylko miał takie pole do zaznaczania targetu wiecie jak takie coś włączyć?

56301179150489007146.png

Opublikowano

Ludzie czy Wy potraficie czytać? Kolega zapytał jak włączyć opcje że pokazuje mu się range autoataku tak jak masz np. "q" ryza, że pojawia Ci się czerwony target w kółku oznaczającym range, a nie wy tu mówicie, że można pod C spojrzeć . Btw sam bym się z chęcią dowiedział ostatnio miałem szukać ale zapomniałem .

Opublikowano

@topic podczas gry klikasz klawisz A :) i ci się to pokaże

co to do Dyrusa <3 to musisz w ustawieniach bindowania klawiszy musisz ustawić, żeby skill był z tym zaznaczaniem targetu ale nie wiem jak to tam sie nazywa ;p

Opublikowano

Nie będę zakładał nowego tematu więc tutaj chciałem was się zapytać, bo widziałem na strem'ach np.Dyrus jak grał zed'em to jak uzywał "Q" to nie miał takiej lini jak np.u nidalee "Q" tylko miał takie pole do zaznaczania targetu wiecie jak takie coś włączyć?

musisz wejs w "wiecej opcji" i tam odznaczyc "pokaz trajekrotie pocisku"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...