Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Lista serwerów ulubionych CoD4MW

azonic

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam mały problem z CoD 4 MW mianowicie chodzi mi o tryb Multiplayer mianowicie w zakładce ulubionych serwerów podziało się takie coś

post-454585-0-58685100-1373400876_thumb.jpg

nie wiem co z tym mam zrobić ale nie mogę tego usunąć klikam usuń ulubione i nic nie znika. Więc jak to usunąć bo dodałem te serwery jeszcze raz i jest ok ale nie mogę tych usunąć proszę o pomoc. Z góry dziękuję

Opublikowano

Wyślij plik servercache.dat, to spróbuję to usunąć.

Ewentualnie ten plik wywal, utworzy się nowy, ale będziesz musiał na nowo dodawać serwery.

WSZYSTKIE PLIKI W CHMURZE DLA MPCFORUM ZOSTAŁY USUNIĘTE. NIE KORZYSTAĆ Z MOICH PROGRAMÓW.

Proszę nie ingerować w moje posty/tematy, w razie potrzeby usunąć całą zawartość. Nie pomagam.

Opublikowano

Wyślij plik servercache.dat, to spróbuję to usunąć.

Ewentualnie ten plik wywal, utworzy się nowy, ale będziesz musiał na nowo dodawać serwery.

Ok. a gdzie znajdę ten plik ? szukałem w folderze z grą ale nie znalazłem chyba że niedokładnie przeszukałem

Opublikowano

Albo w głównym folderze gry, albo tutaj:

C:\Users\Nazwa\App Data\Local\Virtual Store\Program Files(x86)\Activision\CoD4*

CoD4 - to może się różnić, ale na pewno znajdziesz.

Spróbuj odznaczyć również ukrywanie plików systemowych w ustawieniach folderów, może to jest problemem.

Ewentualnie użyj opcji wyszukaj na całym komputerze.

WSZYSTKIE PLIKI W CHMURZE DLA MPCFORUM ZOSTAŁY USUNIĘTE. NIE KORZYSTAĆ Z MOICH PROGRAMÓW.

Proszę nie ingerować w moje posty/tematy, w razie potrzeby usunąć całą zawartość. Nie pomagam.

Opublikowano

Albo w głównym folderze gry, albo tutaj:

C:\Users\Nazwa\App Data\Local\Virtual Store\Program Files(x86)\Activision\CoD4*

CoD4 - to może się różnić, ale na pewno znajdziesz.

Spróbuj odznaczyć również ukrywanie plików systemowych w ustawieniach folderów, może to jest problemem.

Ewentualnie użyj opcji wyszukaj na całym komputerze.

Jest problem ponieważ gdyż wchodzę w dysk C:\Users\Nazwa\........... to w program files nie ma folderu Activision tylko folder od sterowników do karty graf.

Opublikowano

Próbowałeś wyszukać automatycznie? Plik powinien być w głównym folderze CoD4.

Opublikowano

Próbowałeś wyszukać automatycznie? Plik powinien być w głównym folderze CoD4.

Dobra mam go po prostu ślepy jestem bo był jak byk w głównym folderze z grą a ja szukałem w podfolderach w głównym. Usunąłem ten plik i pomogło serwery zostały usunięte. Dzięki za pomoc daje Like.

Temat do zamknięcia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...