Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Elise Vs. Darius

SebaProx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!!!!To znowu ja [:D] ostatnio się was pytałem czy Elise jest dobrym champ'em i się okazało, że aż za dobrym, więc zacząłem zbieraż hajs ;P

Jednak zacząłem myśleć o tych dariusach co mają 4000hp i 200-300dmg i robią siekę i wpadło mi do głowy czy go czasem nie kupić, ale przecież zbieram na Elise, więc sam już nie wiem. Chodzi mi głównie o rankedy w Bronzie I (nie mogę się do tego Silvera V wybić ;d). I teraz ogólnie mam dylemat i nie wiem co kupić. Doradźcie mi pls, bo już nie wiem co robić ;d (jak zwykle).

PS. Jeśli byłby double temat to przepraszam, ale mam jakieś dziwne problemy z mpc ;d

Opublikowano

Ogólnie to jest double temat, nie wiem w którym temacie napisać więc napiszę tutaj.

Polecam Elise.

+ dmg

+ kombo

+ CC

+ harass

+ ilość skilli

+ jeśli idzie na jungle to ma dobre ganki

Opublikowano

Darius latwy do skontrowania, ale ult.. Japierdziele ten dmg, ta latwa penta nawet po nerfie...

Za to elise nie do zdiwowania, ten dmg, stun, ta farma, te ganki, ta mobilnosc

Polecam elise ;d

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Dobra jak to piszę zostało mi 218 hasju do uzbierana na Elise i ją kupuję....coś się doczekać nie mogę :3

Opublikowano

Bronze I mówisz? Nie kupuj Darka bo retardy na tym poziomie go banują.

Elise

+ Stun

+ 6 skilli

+ Dobry escape

+ Burst

+ Wytrzymała

Opublikowano

@UP nie prawda....w bronzie jeśli chodzi o bany to jest tak: "OMG....you no ban Amumu", "Ban Blitzcrank or report", "You are idiot, you no ban Shen" czy tym podobne (jestem słaby z anglika ;P)

P.s. Uraziłeś mnie tym trochę, bo zazwyczaj ja banuję....a sam czasami banuje jako ostatniego champion'a Aatroxa/Dariusa/Elise itp. dla bezpieczeństwa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...