Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Który wybrać?

Seeker17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam pytanie który pas lepszy bo drugi mam zamiar sprzedać ewentualnie możecie podać też za ile, oczywiście + za pomoc :)

i48j.png or 0yl2.png
P.S W sumie to przydał by się taki dział gdzie jak kto nie wie wrzuca i inni pomagają wycenić, wybrać odpowiedni :)
Opublikowano

Witam!

Mam pytanie który pas lepszy bo drugi mam zamiar sprzedać ewentualnie możecie podać też za ile, oczywiście + za pomoc :)

i48j.png or 0yl2.png

P.S W sumie to przydał by się taki dział gdzie jak kto nie wie wrzuca i inni pomagają wycenić, wybrać odpowiedni :)

Jaką klasą grasz? Nie opłaca się takich itemów wystawiać bo wątpie, aby ktoś kupił, gdyż wypadają z mobów i szybko zmienia się EQ.

Opublikowano

gram łotrzykiem, serwer Dragon, a powiem szczerze że opłaca się ostatnio sellłem nikczemny sztylet ochrony +3 za 45 tys AD więc wg mnie opłaca się :)

Opublikowano

gram łotrzykiem, serwer Dragon, a powiem szczerze że opłaca się ostatnio sellłem nikczemny sztylet ochrony +3 za 45 tys AD więc wg mnie opłaca się :)

Zielony przedmiot? To pewne trafił ci się jakis newbie. Wybierz item z trzema bonusami, będzie korzystniejszy.

Opublikowano

Osobiście bym wziął 1 ale i tak bym starał się jakiś inny na aukcji znaleźć. Opłaca się sprzedawać nawet za te 200-300 DA ;p

Opublikowano

ok dzięki za wypowiedź, up osobiście lepszego na ten czas mi nie trzeba jak wbije 60 to wtedy będę szukać jak najlepszych :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...