Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie od początkującego gracza

Franko_1998

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy mogę w Docie dostać bana za leave, afk, feeding, bo kolega mówił, że on już nie raz wyszedł (rage quit xD ) i ani razu nie dostał bana. Słyszałem również, że można sterować postacią która wyszła. Zadaje takie pytania, ponieważ dopiero będę zaczynał grę w Dote i chcę się dowiedzieć o tej grze jak najwięcej. Żeby nie zakładać kolejnego tematu to mam jeszcze jedno pytanko: Ile średnio trwa rozgrywka, bo oglądałem gameplaya i koleś grał 1,5h i to mnie przeraziło. W LoLu to max. 50 min, rzadko 1h.

Opublikowano

Nie dostajesz ale jak wyjdziesz dużo razy to nie dostajesz pkt. meczu (exp).

Można :)

Zależy od graczy i trybu według mnie coś 30min.-1h 30min.

Legenda
Opublikowano

Teraz jest opcja, że raz dziennie można opuścić grę bez żadnych nie przyjemności. Gry różnie trwają przy ostrym pushu gra może zająć nawet 20min. A co do postaci to można. Nie ma kupowania ich, ponieważ są dostępne dla każdego.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Średnia czasu 45 minut. Jak pisali wyżej, zależy od graczy. Jeśli masz perfidnych rusków którzy, nie dość, że nie umią grać to jeszcze spamią po rusku to nie licz na dobrą rozgrywkę. Co do sterowania postaci, można, ale jeśli ktoś wyszedł jako drugi to dopiero bodajże po 5 minutach można robić z nim co się zechce. Na tą chwile bana dostać nie można, więc jedynie można obniżony priorytet dostać (szukanie gry trwa śr. wtedy 4 min).

be40e79d8a4146afcd71316c7fe9f193a72a0ee3

Opublikowano

Jak wyjdziesz to dostaniesz low priority matchmaking (granie za karę z ruskami)

Jeżeli ktoś z przeciwnego teamu wyjdzie to mecz można opuścić.

Opublikowano

Jak wyjdziesz to dostaniesz low priority matchmaking (granie za karę z ruskami)

Jeżeli ktoś z przeciwnego teamu wyjdzie to mecz można opuścić.

Nie wydaje mi się, że z Ruskami tylko i wyłącznie. Jeżeli ktoś wyjdzie to owszem, można opuścić ale dopiero po pięciu minutach.

d28tGcM.png

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Za wyjście z gry dostajesz kare (nie zawsze) ,że przez ileś tam nieleci ci exp i itemy.Jak ktoś wyjdzie to można nim sterowac i po jakimś czasie można sellnac jego itemy(gold z itemow dzieli sie na całą drużyne).Gry w docie to róznie

25minut (jak ktoś jest nafeedowany) zazwyczaj to 40-60 minut ,żadko dochodzi do 70+

874831456689708709857.jpeg

Tyle Wygrać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...