Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA V

adriann72

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wygląda zajebiście.

Podobno Rockstar ma wystawić parę gameplayów z piąteczki w wakacje :D

Jak to dobrze że kupuję kompa i będę mógł sobie pograć :D

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Opublikowano

powiem tak...

GTA było fajne do czasu GTA SA.

IV już nie przeszedłem nawet w połowie.

Ale w V przyciąga jednak ta grafika itp a więc postaram się przejść :D

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Opublikowano

Ogółem fajnie wszystko wygląda. Podoba mi się, że otoczenie po uderzeniu w nie samochodem będzie się rozwalać. Brakowało mi tego w ostatnich seriach GTA i nie tylko.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Ja czekam aż ktoś wreszcie zrobi porządne rozwalające się otoczenie, prawdziwą wciągającą fabułę i normalnie zoptymalizowaną grę sandbox. Jak by tak taką grę przenieść na Frostbite, dać zadania szalone jak w saintsrow i rozgrywka z klimatem jak w GTA SA to byłbym w niebie :D A narazie to kolejna nudna gra zaraz po GTA IV

Opublikowano

GÓWNO. To już nie GTA tylko jakiś shiiit. Dla mnie era GTA skończyła się na San Andreas - ta część ma klimat jak żadna inna i mam do niej sentyment :D

Teraz jak patrzę na te nowe gry to czasem rzygam nimi bo nudne jak flaki z olejem i po prostu "nie dla mnie".

Zagrałbym może "dla testu" ale raz, że drogo będzie na początku, a dwa to mam za słaby komputer - już przy GTA IV lekkie ścinki miałem..

Za dużo bajerów jak dla mnie i tak ;x Jak to oglądałem to czułem się jakbym oglądał Ojca Chrzestnego 2 (pc) w lepszej grafice i inne czasy - serio.

1372794467-U137250.jpg

Opublikowano

Widać że nieźle się napracowali grafika jest taka przecudowna i realistyczna niestety nie wiem czemu mi się nie podoba także wolę GTA San Andreas i ten dodatek ENB :P i na dodatek lipa bo zauważyłem że będzie tylko na PS3, XBOX360.

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

GÓWNO. To już nie GTA tylko jakiś shiiit. Dla mnie era GTA skończyła się na San Andreas - ta część ma klimat jak żadna inna i mam do niej sentyment :D

Teraz jak patrzę na te nowe gry to czasem rzygam nimi bo nudne jak flaki z olejem i po prostu "nie dla mnie".

Zagrałbym może "dla testu" ale raz, że drogo będzie na początku, a dwa to mam za słaby komputer - już przy GTA IV lekkie ścinki miałem..

Za dużo bajerów jak dla mnie i tak ;x Jak to oglądałem to czułem się jakbym oglądał Ojca Chrzestnego 2 (pc) w lepszej grafice i inne czasy - serio.

Jeśli ci szło IV to teoretycznie V powinna ci chodzić, bo silnik jest ten sam, tylko zoptymalizowany.

@top

zagrać pewnie zagram, ale wiele nie oczekuję. Gameplay wiele nie pokazał. Na pc raczej będzie ale później niż wersje na konsole.

pozdrawiam heniuś

Opublikowano

@OMEK

"Grand Theft Auto V will be available worldwide on September 17th for Xbox 360® and PlayStation®3." - info z oficjalnej strony.

Opublikowano

Wygląda zajebiście.

Podobno Rockstar ma wystawić parę gameplayów z piąteczki w wakacje :D

Jak to dobrze że kupuję kompa i będę mógł sobie pograć :D

Jest duża szansa,że GTA V na PC nie wyjdzie ;]

Ja się nie mogę doczekać,na 90% kupię w dniu premiery :D

Już grzeję xboxa

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

Wyczekiwałem tej gry bardzo długo i zapowiada się bardzo dobrze, pre order już dawno zamówiony ;). Tutaj ciekawostkę napiszę, że gameplay wypusczono równo 69 dni do premiery. Jak zwykle R* nas zaskoczył.

Opublikowano

Fajnie fajnie, tylko że sobie nie pogram bo mam za słabego kompa, nawet w gta 4 nie grałem bo nie poszedł mi

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Czy ta część GTA bedzie do nabycia na konsolę xbox 360 ?

Mój pro złomek:

Procesor: Intel Pentium Dual-Core E5300 2.66 ghz | Karta graficzna: Asus Radeon HD 4350 | Mobo: Foxconn G31MX | RAM: 2gb ddr2 | Monitor: 1280x960 PnP | Zasilacz: Delta 300W

Opublikowano

Na pc też ma niby wyjść, jakiś tam wafel który pracował przy wersji komputerowej wrzucił gdzieś info, że taka wersja będzie. Więc jest szansa, że pogramy sobie na pc. Jeśli już wyjdzie to ciekawi mnie jakie będą wymagani, chyba nie dużo większe od MP3.

g0Tef.jpg

Opublikowano

Wszystko fajnie lecz mi nie pasują dwie rzeczy, jedna taka, że będziemy grać trzema bohaterami -.- a druga taka, że w GP jest scena jak rozwalają się mury, i ciekawi mnie jak to będzie :P czy podczas wjechania w mur a on rozsypie sie na kawałki to samochód będzie jeździł jak po kamieniach, czy będzie przenikał przez nie .... bo nie wyobrażam sobie sportowym wozem jeździć po resztkach muru.

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

W GTA V, będzie tylko miasto LS, i pare wiosek.

SF, LV, będzie odcięte od GTA V, te dwa - główne miasta.

grand-theft-auto-v-gta-5.jpg

Podoba się, nie, koło LS, i dzielnicy Downtown?

bez gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...