Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z fps

bastekx231

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie chodzi mi tu dokładnie o mała ilość fps tylko o to jak ustawic zeby komputer zwalnial przy temp ok 95 Stopni. Aktualnie zwalnia przy 85 stopniach i z 120fps robi sie 30 O_o. Jak ktos to wie to prosze zeby napisac z góry dzieki :)

Opublikowano

Zmniejszał ilość fps, gdy jakiś podzespół sięga 95 Stopniach o.0, Nie ma takiego czegoś, Ale jest to nie bezpieczna temperatura, i radzę pomyśleć nad jakoś lepszą wentylacją, ew. Odkurzenie PC'ta ,Aby uniknąć spalenie się komputera :-)

Opublikowano

Nie rób tego... Spali Ci się procek, albo grafika, a pewnie nie masz pinionszkuff na nową. Pomyśl nad lepszą wentylacją procka, to może coś pomoże. Ściągnij obudowę, odkurz go, wyczyść sprężonym powietrzem.

Niedoceniony mentor Counter Stike'a 1.6

:lenny:

Aktualnie realizowany projekt:

CS:GO - od nowicjusza do oporowego gracza ----->

KLIK!

Opublikowano

Ustaw w BIOSIE:

max-temp: processor:85

na:

max-temp: processor:95

I:

max-temp: Graphic card:85

na:

max-temp: Graphic card:95

jednak nie polecam, ponieważ mogą Ci się podzespoły usmażyć.

Opublikowano

Jeśli tak grzeje Ci się komputer polecam wymienić pastę termoizolacyjną na procesorze oraz procesorze karty graficznej. Polecam także regularnie czyścić komputer i zakupić optymalne chłodzenie. Tylko nie kupuj byle czego, zastanów się nad kupnem.

Opublikowano

Przeczyść wiatraczki i otwórz klapę od stacji głównej , to temperatury powinny spaść . Pobierz sobie program jakiś do patrzenia na temp. 95 stopni to jest bardzo dużo ja mam np. 28-45

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...