Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szybki i wszechstronny bot do MyFreeZoo!

_Quake_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niedawno stworzyłem bota do gry MyFreeZoo (myfreezoo.pl)

Zapraszam pod adres http://mfzcleaner.com/

Bot w tej chwili:

- Pielęgnuje zwierzęta

- Karmi zwierzęta

- Zabawia zwierzęta 

- Podlewa dekoracje

- Zbiera Zoo Dolary z budynków i bramy

- Zbiera śmieci z koszy

- Zbiera gwiazdki ze WSZYSTKICH znajomych

... a lista tego co bot potrafi ciągle rośnie, oczekuję również Waszych propozycji :)

Cena bota będzie wynosić 20 zł. Myślę, że jest to niska cena, jak za bota który oszczędzi setki kliknięć i dziesiątki minut (szczególnie na wyższych poziomach)

Właściwie bota można już zamawiać, po szczegóły płatności proszę wysłać do mnie wiadomość tu, lub na maila: smrodek221@o2.pl

Po zaksięgowaniu płatności wyślę aktualną wersję bota i licencję umożliwiającą uruchamianie bota bez limitów na jednym komputerze (dowolna liczba kont)

Opublikowano

Z tego co się orientuje, nie są zbierane logi odnośnie tych akcji, które bot wykonuje (te dane zajmowałyby setki, o ile nie tysiące GB dziennie, wątpię, że twórcy je gdzieś archiwizują).

Bota testuje kilka ludzi od ponad miesiąca, na kilku kontach - wszystkie konta działają do dziś. Starałem się, aby komunikacja bot > klient jak najbardziej odwzorowywała oryginalną komunikacje.

Mimo to, jeśli Administracja chciałaby, mogłaby zablokować, wykryć podejrzaną aktywność konta, jednak w tego typu grach ryzyko jest wręcz znikome. Użytkowanie bota przez jednostkę nie wpływa na zabawę innych graczy, jak np. w grze DarkOrbit, gdzie sprzeciw wobec botów był i jest ogromny, gdyż obecność botów była mocno zauważalna przez innych graczy. Tu ten problem praktycznie nie występuje.

Postaram się jutro dodać filmik z działania bota, i jakiś kilkugodzinną wersję testową ;)

Opublikowano

W prypadku DarkOrbit gra ma dodatkowy ''świat'', więc boty oddziałują na wszystkich graczy.

Bot ma na prawdę szansę zrobić karierę w MyFreeZoo. Dzięki systemu licencji oraz dobrych zabzpieczeniach bot przetra na długi czas.

Co jakiś czas mógłbyś podawać informacje dotyczące prac nad botem (nowe funkcje, naprawy bugów itp.).

1375884335-U390809.png

Blue Member

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam po dłuższej przerwie.

Przepisałem bota do C++, z wykorzystaniem bibliotek Qt

0ytm0p.jpg

Myślę, że na początku maja bot będzie w pełni funkcjonalny, i będę w stanie uruchomić wersję próbną.

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...