Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BMX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Da sie jakiegos dobrego BMX'a zlozyc za 500-700zl? Czy lepiej kupic w sklepie? Zna sie ktos na tym? Beda lajki :)

Niestety nie, dobrego napewno nie. Za 800 bodajże złotych masz GT, nie jest dobry, ale nie jest tez zły na początek :)

@edit

tak, gt jest za 800 zł, ale nie wiem czy nowy i trzeba umieć szukać.

Opublikowano

Nie musi byc nowy, moze byc uzywany. Doloze te 100zl, nie ma problemu. Chce cos dobrego na poczatek, abym szybko mogl sie nauczyc na tym jezdzic. ;)

Ps. czy przy wzroscie 179cm bedzie dobry ten BMX GT?:D

Opublikowano

Nie musi byc nowy, moze byc uzywany. Doloze te 100zl, nie ma problemu. Chce cos dobrego na poczatek, abym szybko mogl sie nauczyc na tym jezdzic. ;)

Ps. czy przy wzroscie 179cm bedzie dobry ten BMX GT? :D

A dlaczego nie? BMX nie są małe bez powodu, na tych rowerach się skacze, robi spiny dlatego im lżejszy tym lepszy.

Opublikowano

Najlepiej jeszcze przez jakiś czas zaoszczędzić trochę pieniążków i kupić sobie coś porządnego, byś nie żałował wydanych pieniędzy.

Opublikowano

Cos porzadnego, tzn. za ile? Czym sie rozni rower za 800zl, od roweru za 2tysiace? Chce zaczac z tym od samego poczatku, takze jakis rower za 2kafle nie jest mi potrzebny. Zastanawiam sie nad tym GT.

Opublikowano

nw mi ten się podoba sam zastanawiam się nad kupnem bo kolega kupił rok temu i jest zadowolony :P

http://allegro.pl/nowy-bmx-20-black-magic-czarna-perla-4x-pegi-hit-i3373199242.html

ALE GÓWNO!

Taki bmx to można kupić dziecku, które będzie tylko jeździć. Sorry, nie nadaje się do skakania, tricków itp.

@up

bierz gt, nie ma co się zastanawiać. W tej cenie nic lepszego nie znajdziesz. A bmx za 2 000 zł, są po prostu lepsze, lżejsze. Inne uczucie jest, gdy się na nich jeździ, nie połamią się.

Opublikowano

Czym sie rozni rower za 800zl, od roweru za 2tysiace?

Przede wszystkim wagą i profesjonalizmem wykonania.

Opublikowano

A jak kupie BMX'a za 800zl, to nie rozleci sie, jak spadne na nim z 2metrow? xD

Nie rozleci ci się. Przynajmniej tak mi się wydaje.

Opublikowano

Zobacz sobie ceny na avebmx, tam masz porządne dopiero bmxy, dobry zaczyna się od 1300.

Nie rozleci się ten za 800, lecz wiadomo tej dynamiki nie będzie miał.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...