Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cała prawda o serwerze Mexiliamt2!

CałaPrawda

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich użytkowników MPC forum..

W tym poście chciałem pokazać żeby nie grać na serwerze Mexiliamt2!

Na serwerze jest sprzedawane eq (navi) za doładowania 25zł Orange u [HA]Rangos :)

[GA]Brenn - sprzedał koledze lvl i odbanował konto za jedyne 9.99zł na jakąś jego prywatną gre ..

Na serwerze było i jest sprzedawane eQ navi macie tu ss ;http://speedy.sh/apTKG/Cameron.jpg

Każdy kto miał 25 zł mógł sobie kupić :>

Serwer Mexiliamt2 powstała z różnych serwerów a szczególnie z Niemieckich nasz [HA]Rangos zawsze kradł pomysły z innych serwerów , ponieważ nigdy nic nie umiał zrobić swojego :> Wykorzystywał ludzi z TeamSpeak żeby ustawiali moby na nowych mapach i siedzieli po nocach pisali mu bugi itp... A on nawet dziękuje nie powiedział taki właśnie on jest [POLICJANT] . Na Mexiliamt2 można nawet dostać bana za to że napiszesz do [HA]Brenn że słucha Justina Bibera :) A jak on banuje to po ip i forum też ... Odbanujesz sobie postacie a on znowu banuje to jest wyłudzanie pieniędzy od graczy bany idą bez żadnych ss-ów !! Gm też pomaga ludziom kraść postacie a w jaki sposób ? Wystarczy mieć login do danego konta a on nam zmienia e-maila :>

Jak napisałem do niego że kupiłem ub na konta 3x po 23.75 zł to on nic konta były wykupywane 3x czyli to jest ponad 150zł+ ponieważ mają duży VAt ;> Napisałem do niego na GG że już mam tego dosyć że nie będę już pakować w wykupowanie postaci i opisze co się właśnie wyrabia na Mexiliamt2 a jego słowa cytuje ;-Adrian Birnko
Za ten szantaz radze szukac nowego serwera
28 cze 12:37
Nie bede sie z gowniarstwem uzeral
0 szacunku... ty sie chyba zapominasz bo to nie ja jestem na twojej lasce
Chcesz to pisz na mpc jebie mnie to przynajmniej temat ozywisz i wiecej ludzi przyjdzie bo i tak reklama jest na ostatniej stronie i nikt na nia nie patrzy....

Taki on właśnie jest :) Jak pomagałeś mu mogłeś dostać nawet za pomoc bardzo ciekawe itemki :)

Jak mu napisałem że odchodzi wraz ze mną ponad 16osób to jego słowa były takie :- Adrian Birnko
Czlowieku ja jestem w katowicach na szkole policyjnej
28 cze 14:01
....

Aktualnie serwerem opiekuje się 16 - letni [HA]Brenn który w sposób że sprzedaje lvl zarabia sobie pieniądze :>

Tyle na ten temat mam nadzieję że ten serwer kiedyś upadnie i on go zamknie życze mu tego z całego serca !!!!!!

Jeśli ktoś chce uzyskać więcej informacji na jego temat proszę o napisanie pw .

Adminów MPC forum proszę o nie zamykanie tematu tu jest tylko przedstawione w jaki sposób są traktowani ludzie na serwerze ... Pozdrawiam CałaPrawda :*

Opublikowano

To jest cała prawda zawsze mu pomogaliśmy stawialiśmy nawet TeamSpeak bo on nie miał nigdy pieniędzy biedak.. Ja nie wiem jak on może być wogle Policjantem jeśli to jest zwykły złodziej co kradnie pliki serwerowe oraz pomysły innych

Zgadzam się z kolegą wyżej Ten server to Jeden wielki syf :)))

Opublikowano

tak samo jak koledzy zgadzam się podam nawet przykład rangosa który nie raz siedzialem na teamSpeak3 na pytania do administracji widziałem ze rangos jest ale nie przerzucał parę dni dopiero po 3-4 dniach przeszycił i powiedział ze jak coś tam dla niego zrobię to w tedy mi pomorze

NIE POLECAM TEGO SERWERA

Opublikowano

Nie widzę potrzeby, aby temat był otwarty. Od tego mamy dział "Zapowiedzi i Dyskusje".

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...