Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Event letni

ArcheR.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

lubisz robić dyskusje widze a no będzie i mam nadzieje że dodadzą coś nowego :P

@down

nie wydaję mi się ponieważ po co mieli by dodawać do mapy z letnim eventem coś z sp 6 to jest arena 3vs3 :)

krzak fajnyyyyy :P

Opublikowano

UP@Myśle że to jest arena 3vs3 a nie mapa na event letni ... Co do eventu to myśle że ten krzak będzie do dropnięcia z boxu nie do kupienia z nm..

nostaleh.png
Opublikowano

Chciałem dać prefix [info], ale w sumie wkrótce event letni, czas podyskutować xD

Znalazłem nową mapę, z posągami SP5 i SP6, może ma powiązanie z eventem letnim ;)?

995407_607087952654819_969764624_n.jpg

To jest arena 3vs3 :)

UP@Myśle że to jest arena 3vs3 a nie mapa na event letni ... Co do eventu to myśle że ten krzak będzie do dropnięcia z boxu nie do kupienia z nm..

Myślisz? raczej nie powinienieś myśleć bo na SE jest już taka arena.

PS. Krzakogon mi się podoba z wyglądu jak narazie :)

Szukasz polskiej fam w NosTaleSE?

Zajrzyj tutaj lub napisz mi na PW!

http://www.mpcforum.pl/topic/627300-szukam-oferuje-rodzine/page-6#entry8177700

Opublikowano

Krzakogon pewnie będzie kosztował 199ND albo 150ND :) Zastanawiam się czy będzie losówka czy pewniak. Mhm, krzak może być ciekawy, ale wątpię żeby zastąpił nam norma/centa/shoguna/pd/piłkarza :) Mam nadzieje, że event będzie udany, miłego dropienia :)

Opublikowano

Krzakogon będzie raczej dostępny tylko w NM, bo pewnie GF chce znów wyłudzić od nas kasę, ale jak ktoś ma dużo hajsu, to niech ładuje i kupuję.

SZUKAM OSOBY, KTÓRA MOGŁABY WYKONAĆ SYGNATURĘ DLA MNIE Z OROCHIMARU!

Opublikowano

Moim zdaniem ten krzakogon to będzie coś typu dyniowy,święty tori czyli krzak beznadziejne bony itp.(taka pokazówka)

Leguc_eune_25_5_logo.png

Opublikowano

Ja osobiscie kolejkcjonuje krzaki od ostatniego czasu (troche trudno i duze wydatki z uzbieraniem wszystkich kolrow norma) i ten krzak trafi do moiej kolekcji na tym zdjeciu prezentuje sie ciekawie , mam nadzieje ze ten krzak bedzie chodzic z armata bo to bedzie urozmaicenie (tak jak z krzakiem pilkazem) :)

JEB*C MINESKY.PL !!! PJONA!

2rwqg40.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...